Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.září 13:17

Dobrý den, musím partnerovi dát jeho kolo když mi dluží peníze?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Bývalý bydlel u mě. V té době kdy jsem byla hospitalizována a prodělané operace se o mě nedokázal postarat. Měl svůj byt, mne nepřispěl ani korunu na domácnost a na jídlo. Rozešli jsme se. Chtěli jsme jet spolu na dovču. Musela jsem to stornovat. Vše šlo z mých peněz. Nedal mi ani korunu. Mám u sebe jeho kolo. Napsala jsem mu, pokud mi to nepošle na účet kolo mu nevrátím. Zvoní mi před barákem. Děkuji za radu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.září 13:35

Dobrý den, musím partnerovi dát jeho kolo když mi dluží peníze?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Bývalý bydlel u mě. V té době kdy jsem byla hospitalizována a prodělané operace se o mě nedokázal postarat. Měl svůj byt, mne nepřispěl ani korunu na domácnost a na jídlo. Rozešli jsme se. Chtěli jsme jet spolu na dovču. Musela jsem to stornovat. Vše šlo z mých peněz. Nedal mi ani korunu. Mám u sebe jeho kolo. Napsala jsem mu, pokud mi to nepošle na účet kolo mu nevrátím. Zvoní mi před barákem. Mám jít na PČR když bude nadále otravovat a finanční dluh nechce vrátit Děkuji za radu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.září 15:07

Musím partnerovi dát jeho kolo, když mi dluží peníze?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Dobrý den. Bývalý bydlel u mě. V té době, kdy jsem byla hospitalizována, a prodělané operace se o mě nedokázal postarat. Měl svůj byt, mně nepřispěl ani korunu na domácnost a na jídlo. Rozešli jsme se. Chtěli jsme jet spolu na dovču. Musela jsem to stornovat. Vše šlo z mých peněz. Nedal mi ani korunu. Mám u sebe jeho kolo. Napsala jsem mu, pokud mi to nepošle na účet, kolo mu nevrátím. Zvoní mi před barákem. Mám jít na PČR, když bude nadále otravovat, a finanční dluh nechce vrátit? Děkuji za radu.