Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.září 23:01

Jak se chránit v restauraci před covidem?

Zdraví – Ostatní zdraví

V restauraci se mají používat roušky, pouze při pití a při jídle ji lze sundat, a co půlitry s pivem? Jestliže dostanu pivo v půlitru z kterého pil před tím někdo nakažený, tak se infikuji také! A jeden nakažený vlastně může nakazit všechny přítomné i když bude používat roušku a ostatní rovněž. Vir přeci nezlikviduje vypláchnutí půlitru studenou vodou, nebo ano?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.září 23:54

Jak se chránit v restauraci před covidem?

Zdraví – Ostatní zdraví

V restauraci se mají používat roušky, pouze při pití a při jídle ji lze sundat, a co půlitry s pivem? Jestliže dostanu pivo v půlitru z kterého pil před tím někdo nakažený, tak se infikuji také! A jeden nakažený vlastně může nakazit všechny přítomné i když bude používat roušku a ostatní rovněž. Vir přeci nezlikviduje vypláchnutí půlitru studenou vodou, nebo ano?// Aby bylo jasno, já na pivo chodím v pohodě, ale jen mě napadlo po těch zpřísňujících opatřeních zda to není zbytečné když pít pivo je dovoleno z erárních půlitrů, to by ty roušky fakt ztrácely smysl! Ale budiž když se prý vir smyje i studenou vodou… No zítra opět vyrážím jako každý týden!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.září 10:07

Jak se chránit v restauraci před covidem?

Zdraví – Ostatní zdraví

V restauraci se mají používat roušky, pouze při pití a při jídle ji lze sundat, a co půlitry s pivem? Jestliže dostanu pivo v půlitru, z kterého pil před tím někdo nakažený, tak se infikuji také! A jeden nakažený vlastně může nakazit všechny přítomné, i když bude používat roušku a ostatní rovněž. Vir přeci nezlikviduje vypláchnutí půlitru studenou vodou, nebo ano?// Aby bylo jasno, já na pivo chodím v pohodě, ale jen mě napadlo po těch zpřísňujících opatřeníc,h zda to není zbytečné, když pít pivo je dovoleno z erárních půlitrů, to by ty roušky fakt ztrácely smysl! Ale budiž, když se prý vir smyje i studenou vodou… No zítra opět vyrážím jako každý týden!