Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.srpen 8:30

Může do vojenské nemocnice v Brně každý nebo je to nějak omezeno?

Zdraví – Ostatní zdraví

Jedna zubařka od které jsem odcházel mě totiž doporučovala zubní ve vojenské nemocnici a když jsem tam volal tak mě sestra řekla že berou jedině vojáky a ještě nějaký rodinný příslušníky nebo zaměstnance něčeho (to už bohužel nevím jak to říkala takže jen zhruba hádám je možné že o žádných rodinných příslušnících vůbec nemluvila).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.srpen 9:16

Může do vojenské nemocnice v Brně každý nebo je to nějak omezeno?

Zdraví – Ostatní zdraví

Jedna zubařka od které jsem odcházel mě totiž doporučovala zubní ve vojenské nemocnici a když jsem tam volal tak mě sestra řekla že berou jedině vojáky a ještě nějaký rodinný příslušníky nebo zaměstnance něčeho (to už bohužel nevím jak to říkala takže jen zhruba hádám je možné že o žádných rodinných příslušnících vůbec nemluvila). Vždyť i ministr Adam Vojtěch prohlásil že všechny vojenské nemocnice slouží i jako civilní. Sakra.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.srpen 9:49

Může do vojenské nemocnice v Brně každý, nebo je to nějak omezeno?

Zdraví – Ostatní zdraví

Jedna zubařka, od které jsem odcházel, mě totiž doporučovala zubní ve vojenské nemocnici, a když jsem tam volal, tak mě sestra řekla, že berou jedině vojáky a ještě nějaký rodinný příslušníky nebo zaměstnance něčeho (to už bohužel nevím, jak to říkala, takže jen zhruba hádám, je možné, že o žádných rodinných příslušnících vůbec nemluvila). Vždyť i ministr Adam Vojtěch prohlásil, že všechny vojenské nemocnice slouží i jako civilní. Sakra.