Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.červenec 22:21

Spálená kůže od slunce

Aktuality a zábava – Aktuality

DObrý večer, máte zde někdo tip, jak se zbavit červené kůže abych se mohla, co nejdříve doopálit ? Opalovat se, když je kůže ješte červená asi není moc dobré, nebo ano ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.červenec 22:34

Jak se zbavit červené kůže, abych se mohla co nejdříve doopálit?

Aktuality a zábava – Aktuality

DObrý večer, máte zde někdo tip, jak se zbavit červené kůže, abych se mohla co nejdříve doopálit? Opalovat se, když je kůže ješte červená, asi není moc dobré, nebo ano?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 13:19

Jak se zbavit červené kůže, abych se mohla co nejdříve doopálit?

Aktuality a zábava – Aktuality

DObrý večer, máte zde někdo tip, jak se zbavit červené kůže, abych se mohla co nejdříve doopálit? Opalovat se, když je kůže ješte červená, asi není moc dobré, nebo ano

Upřesnění

Krásný den přeji :) Ráda bych jen upřesnila mou otázku, kde se ptám na věc ohledně červené pokožky spálené sluncem :) Pro jedince, kteří mi psali něco ve smyslu, že nechápu, proč se opaluji, když jsem červená atd..

  1. Až do tohoto roku jsem se nikdy jen tak nespálila , nemusela se mazat, jen tedy u moře jsem se mazala desítkou a vždy jsem se opálila pěkně do hněda :)
  2. Spálila jsem se zrovna v den, kdy bylo 35 stupnu a pařilo slunce, byla jsem na brigádě a bez ohlášení jsme šli na pole, na přímé slunce čistit květiny.. Byla jsem tam osm hodin a lehce se mi spálili záda, proto jsem se ptala, jestli není nějáký způsob, jak rychleji zahojit spálenou kůži, abych se mohla jít na slunce sjednotit ( Mám totiž opálené a neopálené části )

A ještě pro někoho, kdo mi na mé otázky odepisuje, že mi je přes 60, tak je to nějáký omyl :D A je mi 15 let :)