Zeptal/a se – 12.červen 17:45
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dopřáváte si? Jaké ryby a jak často? Dnes jsem se tak zamyslela, že je
spousta lidí v jídelníčku nemá a já je jím téměř denně. Tuňák,
losos, treska, …
Na oběd jsem si připravila lososa na másle s trochou rozmarýnu. Filet byl
ale nakonec moc velký, takže jsem zbytek natrhala do salátu.
Vynikající.
Tak se pochlubte, jak často rybičku máte, popřípadě na jaký způsob.
Zeptal/a se – 12.červen 17:50
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dopřáváte si? Jaké ryby a jak často? Dnes jsem se tak zamyslela, že je
spousta lidí v jídelníčku nemá a já je jím téměř denně. Tuňák,
losos, treska,…
Na oběd jsem si připravila lososa na másle s trochou rozmarýnu. Filet byl
ale nakonec moc velký, takže jsem zbytek natrhala do salátu.
Vynikající.
Tak se pochlubte, jak často rybičku máte, popřípadě na jaký způsob.