Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.květen 16:03

Přestup na jinou Střední školu.

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to funguje při přestupu na jinou Střední školu? Moje SŠ mě nebaví a ani nevím jestli zvládnu 1. ročník, takže každopádně chci přestoupit na jinou SŠ. Budu dělat znovu přijímačky a půjdu do prvního ročníku. Chci vědět jestli chtějí vysvědčení z mé staré SŠ, a v čem se to bude lišit od přijímaček v 9. třídě.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.květen 16:12

Jak to funguje při přestupu na jinou střední školu?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to funguje při přestupu na jinou střední školu. Moje SŠ mě nebaví a ani nevím, jestli zvládnu 1. ročník, takže každopádně chci přestoupit na jinou SŠ. Budu dělat znovu přijímačky a půjdu do prvního ročníku. Chci vědět, jestli chtějí vysvědčení z mé staré SŠ a v čem se to bude lišit od přijímaček v 9. třídě.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.květen 16:28

Jak to funguje při přestupu na jinou střední školu?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to funguje při přestupu na jinou střední školu. Moje SŠ mě nebaví a ani nevím, jestli zvládnu 1. ročník, takže každopádně chci přestoupit na jinou SŠ. Budu dělat znovu přijímačky a půjdu do prvního ročníku. Chci vědět, jestli chtějí vysvědčení z mé staré SŠ a v čem se to bude lišit od přijímaček v 9. třídě. Nebudu dělat rozdílovky ale znovu přijímačky >> potřebuje nová SŠ vysvědčení z té staré SŠ??