Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.duben 23:03

Jak si uspořádat aplikace podle svého u androidu 9 ?

Elektronika – Mobily

Např mám jen jednu aplikaci na obrazovce a nejsem schopen ji přemístit na jinou obrazovku, někdy se mi to povedlo, ale když si uvědomím že bych si měl uspořádat ty ikony podle sebe abych se v tom líp orientoval tak mě jímá hrůza! Ta jedna ikona mi přeskočila na prázdnou obrazovku a nemůžu jí dostat zpátky…Jde o Android 9 Xiaomi redmi 7

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.duben 0:53

Jak si uspořádat aplikace podle svého u androidu 9 ?

Elektronika – Mobily

Např mám jen jednu aplikaci na obrazovce a nejsem schopen ji přemístit na jinou obrazovku, někdy se mi to povedlo, ale když si uvědomím že bych si měl uspořádat ty ikony podle sebe abych se v tom líp orientoval tak mě jímá hrůza! Ta jedna ikona mi přeskočila na prázdnou obrazovku a nemůžu jí dostat zpátky…Jde o Android 9 Xiaomi redmi 7// Ano ten problém byl, dojet ke kraji a POČKAT až se přejde na druhou obrazovku, no já nečekal a chtěl jsem jí tam cpát a to nešlo! Takže dík za radu, teˇuž to bude v pohodě!!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.duben 0:56

Jak si v Androidu 9 uspořádat aplikace podle svého?

Elektronika – Mobily

Např. mám jen jednu aplikaci na obrazovce a nejsem schopen ji přemístit na jinou obrazovku, někdy se mi to povedlo, ale když si uvědomím, že bych si měl uspořádat ty ikony podle sebe, abych se v tom líp orientoval, tak mě jímá hrůza! Ta jedna ikona mi přeskočila na prázdnou obrazovku a nemůžu ji dostat zpátky… Jde o Android 9 Xiaomi redmi 7// Ano, ten problém byl, dojet ke kraji a POČKAT, až se přejde na druhou obrazovku, ale já nečekal a chtěl jsem ji tam cpát, a to nešlo! Takže dík za radu, teď už to bude v pohodě!!