Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 20:12

Jak to udělat aby hrál jeden film za druhým na flash USB?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Pro srozumitelnost uvedu příklad:

1)Nahraji si na flash USB 10 filmů. Vemu si flash např. do nemocnice, na dovolenou, nebo k babičce, zastrčím ji do televize ale chci aby se jeden film po druhém sám přehrával – třeba celou noc. Prostě když jeden film skončí, SÁM začne hrát další, a zase další atd. Jde o to aby to fungovalo na všech televizích. Nemůžu vědět předem jakou televizi mají v nemocnici, nebo na dovolené. Zajímá mne univerzální řešení. BEZ INTERNETU!

2)Pokud umíš poradit, tak by mě zajímala i další varianta, a to ve smyslu random. To znamená že se 10 filmů nebude přehrávat v pořadí od č.1 do č.10, ale budou se filmy náhodně vybírat, takže bude hrát např. film č. 7, dále sám začně třeba č.3, dále č.5, atd.

Za radu děkuji

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 20:24

Jak to udělat, aby na flash disku USB hrál jeden film za druhým?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Pro srozumitelnost uvedu příklad:

1)Nahraji si na flash USB 10 filmů. Vemu si flash např. do nemocnice, na dovolenou nebo k babičce, zastrčím ji do televize ale chci, aby se jeden film po druhém sám přehrával – třeba celou noc. Prostě když jeden film skončí, SÁM začne hrát další, a zase další atd. Jde o to, aby to fungovalo na všech televizích. Nemůžu vědět předem, jakou televizi mají v nemocnici nebo na dovolené. Zajímá mne univerzální řešení. BEZ INTERNETU!

2)Pokud umíš poradit, tak by mě zajímala i další varianta, a to ve smyslu random. To znamená, že se 10 filmů nebude přehrávat v pořadí od č.1 do č.10, ale budou se filmy náhodně vybírat, takže bude hrát např. film č. 7, dále sám začně třeba č.3, dále č.5, atd.

Za radu děkuji