Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.prosinec 22:13

Dluhy – urgentní pomoc

Finance a podnikání – Půjčky, hypotéky

Dobrý večer, chci se s něčím svěřit a zároveň poprosit o pomoc a rady. Byla jsem v hodně špatné situaci, před rokem jsem odmaturovala a našla si práci. Jelikož mi v té práci začaly nehorazné pocity na omdlení a na infarkt, šla jsem k doktorovi a diagnostikovali mi panickou poruchu, agorafobii a deprese. V práci mi bylo stále zle, musela jsem si pořád sedat a chodit na WC. Po pár týdnech mě vyhodili a šlo to z kopce. Byla jsem doma u našich, kteří mě živili s touto diagnózou rok, nikam jsem nechodila, nedostávala žádné peníze, protože nemocenská nic a na UP taky nic, protože jsem nemela odpracovaný rok. Po roce mamce došla trpělivost, že si prý vše vymyslím abych nemusela pracovat, že jsem líná, ničím ji život a vyhodila mě. Pár dní jsem byla u kamarádky a pak to začalo. Začala jsem si půjčovat na bydlení (kauce a nájmy) a potom ty půjčky navyšovat stále k 500 nebo 1000 na jídlo a další výdaje. K dnešnímu dni dlužím do konce tohoto měsíce dvě mikropujcky zaplo a kamali což je 12300 a 5300 i s úroky, poté flexibilní úvěr od ferratum 11000 a kontokorent u své banky 14000. Ferratum a kontokorent je ještě v pohodě, to se dá splácet, ale to zaplo je nejhorší, protože za prodloužení jen o měsíc chtějí hned 2300 což je šílené ☹. Nyní se můj stav stabilizovat, prášky zabraly a já nastoupila do práce na HPP. Chtěla jsem si vzít někde dlouhodobou půjčku nebo půjčky refinancovat a všechno napravit, ale nikde mi nic ve zkusebce nechtějí poskytnout. Ráda bych se zeptala, jestli mám nějaké možnosti jak se zbavit alespoň těch dvou mikropujcek, jak jsem již psala, hlavně toho zapla. Vím, že mi tu plno lidí řekne dobře ti tak, neměla sis půjčovat, ale bohužel situace mi nedovolila jinak. Čas nevrátím a teď jsem tu, abych všechno napravila, pokud to bude možné. Všem děkuji za předem za rady!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.prosinec 7:23

Jak splatit nakupené půjčky?

Finance a podnikání – Půjčky, hypotéky

Dobrý večer, chci se s něčím svěřit a zároveň poprosit o pomoc a rady. Byla jsem v hodně špatné situaci, před rokem jsem odmaturovala a našla si práci. Jelikož mi v té práci začaly nehorazné pocity na omdlení a na infarkt, šla jsem k doktorovi a diagnostikovali mi panickou poruchu, agorafobii a deprese. V práci mi bylo stále zle, musela jsem si pořád sedat a chodit na WC. Po pár týdnech mě vyhodili a šlo to z kopce. Byla jsem doma u našich, kteří mě živili s touto diagnózou rok, nikam jsem nechodila, nedostávala žádné peníze, protože nemocenská nic a na UP taky nic, protože jsem nemela odpracovaný rok. Po roce mamce došla trpělivost, že si prý vše vymýšlím, abych nemusela pracovat, že jsem líná a ničím jí život, a vyhodila mě. Pár dní jsem byla u kamarádky a pak to začalo. Začala jsem si půjčovat na bydlení (kauce a nájmy) a potom ty půjčky navyšovat stále o 500 nebo 1000 na jídlo a další výdaje. K dnešnímu dni dlužím do konce tohoto měsíce dvě mikropůjčky Zaplo a Kamali, což je 12300 a 5300 i s úroky, poté flexibilní úvěr od Ferratum 11000 a kontokorent u své banky 14000. Ferratum a kontokorent je ještě v pohodě, to se dá splácet, ale to Zaplo je nejhorší, protože za prodloužení jen o měsíc chtějí hned 2300, což je šílené ☹. Nyní se můj stav stabilizoval, prášky zabraly a já nastoupila do práce na HPP. Chtěla jsem si vzít někde dlouhodobou půjčku nebo půjčky refinancovat a všechno napravit, ale nikde mi nic ve zkušebce nechtějí poskytnout. Ráda bych se zeptala, jestli mám nějaké možnosti, jak se zbavit alespoň těch dvou mikropůjček, jak jsem již psala, hlavně toho Zapla. Vím, že mi tu plno lidí řekne: „Dobře ti tak, neměla sis půjčovat,“ ale bohužel situace mi nedovolila jinak. Čas nevrátím a teď jsem tu, abych všechno napravila, pokud to bude možné. Všem děkuji předem za rady!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.prosinec 8:30

Jak splatit nakupené půjčky?

Finance a podnikání – Půjčky, hypotéky

EDIT: Do práce jsem nastoupila až teď, tudíž mě čeká zkusebka 3 měsíce. Dobrý večer, chci se s něčím svěřit a zároveň poprosit o pomoc a rady. Byla jsem v hodně špatné situaci, před rokem jsem odmaturovala a našla si práci. Jelikož mi v té práci začaly nehorazné pocity na omdlení a na infarkt, šla jsem k doktorovi a diagnostikovali mi panickou poruchu, agorafobii a deprese. V práci mi bylo stále zle, musela jsem si pořád sedat a chodit na WC. Po pár týdnech mě vyhodili a šlo to z kopce. Byla jsem doma u našich, kteří mě živili s touto diagnózou rok, nikam jsem nechodila, nedostávala žádné peníze, protože nemocenská nic a na UP taky nic, protože jsem nemela odpracovaný rok. Po roce mamce došla trpělivost, že si prý vše vymýšlím, abych nemusela pracovat, že jsem líná a ničím jí život, a vyhodila mě. Pár dní jsem byla u kamarádky a pak to začalo. Začala jsem si půjčovat na bydlení (kauce a nájmy) a potom ty půjčky navyšovat stále o 500 nebo 1000 na jídlo a další výdaje. K dnešnímu dni dlužím do konce tohoto měsíce dvě mikropůjčky Zaplo a Kamali, což je 12300 a 5300 i s úroky, poté flexibilní úvěr od Ferratum 11000 a kontokorent u své banky 14000. Ferratum a kontokorent je ještě v pohodě, to se dá splácet, ale to Zaplo je nejhorší, protože za prodloužení jen o měsíc chtějí hned 2300, což je šílené ☹. Nyní se můj stav stabilizoval, prášky zabraly a já nastoupila do práce na HPP. Chtěla jsem si vzít někde dlouhodobou půjčku nebo půjčky refinancovat a všechno napravit, ale nikde mi nic ve zkušebce nechtějí poskytnout. Ráda bych se zeptala, jestli mám nějaké možnosti, jak se zbavit alespoň těch dvou mikropůjček, jak jsem již psala, hlavně toho Zapla. Vím, že mi tu plno lidí řekne: „Dobře ti tak, neměla sis půjčovat,“ ale bohužel situace mi nedovolila jinak. Čas nevrátím a teď jsem tu, abych všechno napravila, pokud to bude možné. Všem děkuji předem za rady!