Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.listopad 20:38

Pokuta provozovateli vozidla

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravím, chci se zeptat jak je to s pokutou za překročení rychlost, pokud mě vyfotí stacionární radar. Chápu to dobře, že pokuta přijde provozovateli vozidla a ten jí buď uhradí nebo udá řidiče? A, že v případě uhrazení této pokuty není žádný bodový postih nebo zákaz činnosti, i v případě, že byla rychlost překročena o více jak 40km/h?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.listopad 21:48

Jak je to s pokutou za překročení rychlosti, pokud mě vyfotí stacionární radar

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravím, chci se zeptat jak je to s pokutou za překročení rychlosti, pokud mě vyfotí stacionární radar. Chápu to dobře, že pokuta přijde provozovateli vozidla a ten ji buď uhradí, nebo udá řidiče? A že v případě uhrazení této pokuty není žádný bodový postih nebo zákaz činnosti, i v případě, že byla rychlost překročena o více jak 40km/h?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.listopad 21:48

Jak je to s pokutou za překročení rychlosti, pokud mě vyfotí stacionární radar?

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravím, chci se zeptat jak je to s pokutou za překročení rychlosti, pokud mě vyfotí stacionární radar. Chápu to dobře, že pokuta přijde provozovateli vozidla a ten ji buď uhradí, nebo udá řidiče? A že v případě uhrazení této pokuty není žádný bodový postih nebo zákaz činnosti, i v případě, že byla rychlost překročena o více než 40 km/h?