Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.listopad 23:22

Lze někoho vystěhovat když má děti?

Právo a zákony – Občanské právo

Ahoj máme s přítelem problem. Rozešel se se svojí přítelkyni co s ní má své děti (už to opravdu nešlo) po sleze sme si spolu začali a ona stále bydlela v jeho domě s tím že se odstehuje. Dnes už je to rok a stále tam bydlí ze slovy že se stěhovat nebude..
Pochopitelně tam má pohodlí, nic neplatí a ještě dostává alimenty. Jde nám o to zda ji (nikoliv děti) lze nějak „vyhodit“… Na soud o opatrovnictvi se stále čeká. Nicmene slečna tam má pochopitelně trvale bydliště, tím pádem nemá nárok na žádné soc.davky což škodu sama sobě.
Mohl by mi někdo poradit jak s tím dál? Nějakou právní cestou? Už dostala dva termíny na vystěhování a nic.. Našli sme ji byt a taky nic…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 9:07

Lze někoho vystěhovat, když má děti?

Právo a zákony – Občanské právo

Ahoj, máme s přítelem problem. Rozešel se se svojí přítelkyní, co s ní má své děti (už to opravdu nešlo), posléze sme si spolu začali a ona stále bydlela v jeho domě s tím, že se odstěhuje. Dnes už je to rok a stále tam bydlí se slovy, že se stěhovat nebude.
Pochopitelně tam má pohodlí, nic neplatí a ještě dostává alimenty. Jde nám o to, zda ji (nikoliv děti) lze nějak „vyhodit“… Na soud o opatrovnictvi se stále čeká. Nicmene slečna tam má pochopitelně trvalé bydliště, tím pádem nemá nárok na žádné soc. bdavky, což škodu sama sobě.
Mohl by mi někdo poradit jak s tím dál? Nějakou právní cestou? Už dostala dva termíny na vystěhování a nic… Našli sme jí byt a taky nic…