Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.září 20:48

Jaký máte vztahy s mámou?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Také Vás máma neustále poučuje? Já už jsem z toho na dně.. Neustále poslouchám jak máme ne vychované dítě že za to můžeme my že když je s ní že se chová úplně jinak apod.. Když dostane na zadek tak se na to nebude koukat odchází a je nafoukla. Abych to uvedla na pravou míru manžel pracuje od rána do večera takže na děti jsem sama.. Synovi jsou 4 a je pěknej vztekloun. Dceři je 10 takže puberta hadr. Občas už nezvládám a tak bouchnutí nic strasnyho jsem celkem kliďas.. Máma jako babička moc nefunguje s dětmi mi nepomůže když u ji chtějí o víkendu přespat pokaždé se jim dostane odpovědi jsem unavená takže ne.. Neexistuje aby si je jako prarodiče brali ven natož na dovolenou.. Nehlidaji a to vůbec.. Jediné co umí kritizovat jak jsme neschopní rodiče jak děti moc rozmazlujeme že jsou takový a makovy a že máme špatnou výchovu.. Máma to dělá i brachovi když nevyhledává mouchy na něm nebo na jeho dětech nebo přítelkyni jede pecky do nás.. Směšné je že u mě pomlouvá bráchu a u bráchy zase mě.. Mě tohle fakt nepřijde normalni

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 11:03

Jaký máte vztahy s mámou?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Také Vás máma neustále poučuje? Já už jsem z toho na dně… Neustále poslouchám, jak máme nevychované dítě, že za to můžeme my, že když je s ní, tak se chová úplně jinak apod. Když dostane na zadek, tak se na to nebude koukat, odchází a je nafouklá. Abych to uvedla na pravou míru, manžel pracuje od rána do večera, takže na děti jsem sama. Synovi jsou 4 a je pěknej vztekloun. Dceři je 10, takže puberta hadr. Občas už nezvládám, a tak bouchnutí, nic strasnyho, jsem celkem kliďas. Máma jako babička moc nefunguje, s dětmi mi nepomůže, když u ní chtějí o víkendu přespat, pokaždé se jim dostane odpovědi: „Jsem unavená, takže ne.“ Neexistuje, aby si je jako prarodiče brali ven, natož na dovolenou. Nehlidaji, a to vůbec. Jediné, co umí, je kritizovat, jak jsme neschopní rodiče, jak děti moc rozmazlujeme, že jsou takový a makovy a že máme špatnou výchovu. Máma to dělá i bráchovi, když nevyhledává mouchy na něm nebo na jeho dětech nebo přítelkyni, jede pecky do nás. Směšné je, že u mě pomlouvá bráchu a u bráchy zase mě. Mě tohle fakt nepřijde normální.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 11:03

Jaký máte vztahy s mámou?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Také Vás máma neustále poučuje? Já už jsem z toho na dně… Neustále poslouchám, jak máme nevychované dítě, že za to můžeme my, že když je s ní, tak se chová úplně jinak apod. Když dostane na zadek, tak se na to nebude koukat, odchází a je nafouklá. Abych to uvedla na pravou míru, manžel pracuje od rána do večera, takže na děti jsem sama. Synovi jsou 4 a je pěknej vztekloun. Dceři je 10, takže puberta hadr. Občas už nezvládám, a tak bouchnutí, nic strasnyho, jsem celkem kliďas. Máma jako babička moc nefunguje, s dětmi mi nepomůže, když u ní chtějí o víkendu přespat, pokaždé se jim dostane odpovědi: „Jsem unavená, takže ne.“ Neexistuje, aby si je jako prarodiče brali ven, natož na dovolenou. Nehlidaji, a to vůbec. Jediné, co umí, je kritizovat, jak jsme neschopní rodiče, jak děti moc rozmazlujeme, že jsou takový a makovy a že máme špatnou výchovu. Máma to dělá i bráchovi, když nevyhledává mouchy na něm nebo na jeho dětech nebo přítelkyni, jede pecky do nás. Směšné je, že u mě pomlouvá bráchu a u bráchy zase mě. Mně tohle fakt nepřijde normální.