Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.květen 19:13

Jak funguje zablokování účtu na facebooku?

Počítače a internet – Internet

Stalo se mi už vícekrát, že mi je zoblokován účet aniž bych věděl proč. Zapojím se někdy do nějaké diskuse, to ano, a pak chci napsat příspěvek a zjistím že mám zablokovaný účet. Po nějaké delší době mi příjde email proč jsem už dlouho nebyl na Facebooku, že tam mám nějaká upozornění a vzkazy, naposled mi účet fungoval asi tři dny, jsem už z toho otrávenej, v diskusích na netu nikoho neurážím ani nepíši vulgárně, poslední příspěvky mi všechny zmizeli a ty kde pisatelé píšou sprostě a urážejí ostatní tam píšou stále, tak fakt nevím.....

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 0:50

Jak funguje zablokování účtu na facebooku?

Počítače a internet – Internet

Stalo se mi už vícekrát, že mi je zoblokován účet aniž bych věděl proč. Zapojím se někdy do nějaké diskuse, to ano, a pak chci napsat příspěvek a zjistím že mám zablokovaný účet. Po nějaké delší době mi příjde email proč jsem už dlouho nebyl na Facebooku, že tam mám nějaká upozornění a vzkazy, naposled mi účet fungoval asi tři dny, jsem už z toho otrávenej, v diskusích na netu nikoho neurážím ani nepíši vulgárně, poslední příspěvky mi všechny zmizeli a ty kde pisatelé píšou sprostě a urážejí ostatní tam píšou stále, tak fakt nevím...../// Žádný email ohledně blokace nedostanu, chci napsat příspěvek a napíše mi to že se musím přihlásit, jinak jsem přihlášen stále, vyplním přihlašovací údaje a kliknu přihlásit a napíše mi to, váš účet je zablokován, a nevím proč. No a pak třeba za 3 týdny mi právě přijde email, že už jsem se delší dobu nepřihlásil a že tam mám nějaké nepřečtené vzkazy a upozornění, nechápu to! Kdybych mohl alespoň někam napsat a poslat je do (_!_) ale není kam! Mě štve že nevím jak se bránit!!!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 9:40

Jak funguje zablokování účtu na Facebooku?

Počítače a internet – Internet

Stalo se mi už vícekrát, že mi je zoblokován účet, aniž bych věděl proč. Zapojím se někdy do nějaké diskuse, to ano, a pak chci napsat příspěvek a zjistím, že mám zablokovaný účet. Po nějaké delší době mi příjde email, proč jsem už dlouho nebyl na Facebooku, že tam mám nějaká upozornění a vzkazy, naposled mi účet fungoval asi tři dny, jsem už z toho otrávenej, v diskusích na netu nikoho neurážím ani nepíši vulgárně, poslední příspěvky mi všechny zmizely a ty, kde pisatelé píšou sprostě a urážejí ostatní, tam píšou stále, tak fakt nevím...../// Žádný email ohledně blokace nedostanu, chci napsat příspěvek a napíše mi to, že se musím přihlásit, jinak jsem přihlášen stále, vyplním přihlašovací údaje a kliknu přihlásit a napíše mi to: „Váš účet je zablokován“ a nevím proč. No a pak třeba za 3 týdny mi právě přijde email, že už jsem se delší dobu nepřihlásil a že tam mám nějaké nepřečtené vzkazy a upozornění, nechápu to! Kdybych mohl alespoň někam napsat a poslat je do (_!_), ale není kam! Mě štve, že nevím, jak se bránit!!!