Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 18:09

Chvíli počkat než on sám odepíše,a až pak se ho zeptat jestli se mnou nezajde ven,nebo se ho zeptat teď když neodpovídá?

Rodina a vztahy – Přátelé

Ahoj, potřebuji poradit, píšu si s jedním klukem deno denně a odpovídá okamžitě. Jsem s ním ve třídě, ale tam se sním bavím míň protože mi vadí lidi o kolo a tak. Chtěla jsem se ho zeptat jestli se mnou nechce jít ven ale ve škole mi došlo že v ten den kdy jsem se ho chtěla zeptat nemá čas(ale nebyla jsem si jistá) a tak jsem jen napsala jestli má dneska něco v plánu. Neodpověděl, nebylo ukázané ani že to viděl (že si to přečetl) už je to tři dny dnes jsem mu napsala ahoj a taky nic nevím co se děje… Jak to vyřešit?Chvíli počkat než on sám odepíše nebo se ho zeptat co se děje nebo něco v tom smyslu, nebo čekat až zase něco napíše a pokecáme? Já nevím poradíte mi prosím?A je vůbec dobré se zeptat jestli se mnou nechce ven?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 19:13

Chvíli počkat, než sám odepíše, a až pak se ho zeptat, nezajde-li se mnou ven, nebo se ho zeptat teď, když neodpovídá?

Rodina a vztahy – Přátelé

Ahoj, potřebuji poradit, píšu si s jedním klukem dennodenně a odpovídá okamžitě. Jsem s ním ve třídě, ale tam se s ním bavím míň, protože mi vadí lidi okolo a tak. Chtěla jsem se ho zeptat, jestli se mnou nechce jít ven, ale ve škole mi došlo, že v ten den, kdy jsem se ho chtěla zeptat, nemá čas (ale nebyla jsem si jistá), a tak jsem jen napsala, jestli má dneska něco v plánu. Neodpověděl, neukázalo se ani, že to viděl (že si to přečetl), už je to tři dny, dnes jsem mu napsala ahoj a taky nic, nevím co se děje… Jak to vyřešit?Chvíli počkat, než on sám odepíše, nebo se ho zeptat, co se děje nebo něco v tom smyslu, nebo čekat, až zase něco napíše a pokecáme? Já nevím, poradíte mi prosím? A je vůbec dobré se zeptat, jestli se mnou nechce ven?