Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 21:31

Co znamenala písmena např. A2C3 co hlásila lékařka sestře při omakání přirození na prev. prohl. (před 1990)?

Zdraví – Muži a zdraví

Nějak jsem si na to vzpomněl při čtení jednoho dotazu od Auťáčka. Pamatuji že nám rok co rok doktorka stahovala předkožku, prohmatala varlata… a pak hlásila sestře nějaká písmanka a číslo. Mysleli jsme si že je to kod pro to jak jsme kdo vyspělý, protože nějaké vysoké číslo měl kluk co byl velký, měl chlapský hlas …prostě vyspělejší než my ostatní.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 21:54

Co znamenala písmena např. A2C3, co hlásila lékařka sestře při omakání přirození na prev. prohl. (před 1990)?

Zdraví – Muži a zdraví

Nějak jsem si na to vzpomněl při čtení jednoho dotazu od Auťáčka. Pamatuji, že nám rok co rok doktorka stahovala předkožku, prohmatala varlata… a pak hlásila sestře nějaká písmenka a číslo. Mysleli jsme si, že je to kod pro to, jak jsme kdo vyspělý, protože nějaké vysoké číslo měl kluk, co byl velký, měl chlapský hlas… prostě vyspělejší než my ostatní.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.březen 19:28

Co určovala písmena cca: „A2C3“, co hlásila lékařka sestře při omakání přirození na prev. prohl. (před 1990)?

Zdraví – Muži a zdraví

Nějak jsem si na to vzpomněl při čtení jednoho dotazu od Auťáčka. Pamatuji, že nám rok co rok doktorka stahovala předkožku, prohmatala varlata… a pak hlásila sestře nějaká písmenka a číslo. Mysleli jsme si, že je to kod pro to, jak jsme kdo vyspělý, protože nějaké vysoké číslo měl kluk, co byl velký, měl chlapský hlas… prostě vyspělejší než my ostatní. Pamatujete to také?