Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.listopad 20:59

Moje máma mi pořád říká hnusné věci ( o kterých nic neví a nejsou pravda o mém příteli a nemá ho ráda. Co mám dělat?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Jsme s pritelem rok a pár měsíců a za tu dobu se toho událo hodně. Pritel je introvent, s nikym se moc nebavi, je ro hodně velký smolař, ale občas má také divné názory. Jeho rodiče ho nikdy v ničem nepodpořili a říkali a říkají ze je vpodstatě k ničemu má jen mě a moje máma ho nemá ráda. Bydli u nas, pomaha mi s věcmi doma, platí nájemné, ale kdyz je doma mamka a já ne, tak nevyliza z pokoje. Minule jsme se hádali a mamka mu sproste nadavala a slysel to, proto se boji konfliktu a nevLeza z pokoje. Mamka na nej furt svadi ruzne veci, ktere vim, ze on neudelal kdyz jsem s nim byla celou dobu. Nevim co mam delat, nechci stat proti mamce ani proti nemu. Neustale se spolu proti priteli hadame, rika mi svoje nazory, o kterych vim ze nejsou pravdive, snazim se ji to vysvetlovat ale vzsy ro dopadne tak ze obe dve brecime a kricime po sobe. Nevim co dělat, zda se s nim rozejit aby, aby byla stastna a ja nestastna? Jsem stastna, jen se o me asi boji. Tata nas opustil, nema o nas zajem a ona od te doby poradneho chlapa nemela, myslite ze je toto tim? Nevim, proc se snati mi do hlavy vstipit jeji nazor. Porad ji rikam ze jsem moc stastna, s pritelem mame harmonicky vztah, i kdyz se obcas hadame. Moc se milujeme, ale ja u jsem sama vyrizena z. Neustalych hadek s mamkou a nevim co mam delat. Uz ani ja nevychazim z pokoje protoze to bude zase rikattakovy a zase se budeme hadat. Prosim poradte mi, jsem na pokraji psychickych sil

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.listopad 21:23

Moje máma mi pořád říká hnusné věci (o kterých nic neví a nejsou pravda) o mém příteli – nemá ho ráda. Co mám dělat?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Jsme s pritelem rok a pár měsíců a za tu dobu se toho událo hodně. Pritel je introvert, s nikym se moc nebavi, je to hodně velký smolař, ale občas má také divné názory. Jeho rodiče ho nikdy v ničem nepodpořili a říkali a říkají, že je v podstatě k ničemu, má jen mě a moje máma ho nemá ráda. Bydli u nas, pomaha mi s věcmi doma, platí nájemné, ale kdyz je doma mamka a já ne, tak nevyliza z pokoje. Minule jsme se hádali a mamka mu sproste nadavala a slysel to, proto se boji konfliktu a nevyleza z pokoje. Mamka na nej furt svadi ruzne veci, ktere vim, ze on neudelal, kdyz jsem s nim byla celou dobu. Nevim, co mam delat, nechci stat proti mamce ani proti nemu. Neustale se spolu proti priteli hadame, rika mi svoje nazory, o kterych vim, ze nejsou pravdive, snazim se ji to vysvetlovat ale vzdy to dopadne tak, ze obe dve brecime a kricime po sobe. Nevim co dělat, zda se s nim rozejit, aby byla stastna a ja nestastna? Jsem stastna, jen se o me asi boji. Tata nas opustil, nema o nas zajem a ona od te doby poradneho chlapa nemela, myslite, ze je toto tim? Nevim, proc se snazi mi do hlavy vstipit jeji nazor. Porad ji rikam, ze jsem moc stastna, s pritelem mame harmonicky vztah, i kdyz se obcas hadame. Moc se milujeme, ale ja u jsem sama vyrizena z neustalych hadek s mamkou a nevim, co mam delat. Uz ani ja nevychazim z pokoje, protoze to bude zase rikat a zase se budeme hadat. Prosim poradte mi, jsem na pokraji psychickych sil.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.listopad 10:54

Moje máma mi pořád říká hnusné věci (o kterých nic neví a nejsou pravda) o mém příteli – nemá ho ráda. Co mám dělat?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Jsme s pritelem rok a pár měsíců a za tu dobu se toho událo hodně. Pritel je introvert, s nikym se moc nebavi, je to hodně velký smolař, ale občas má také divné názory. Jeho rodiče ho nikdy v ničem nepodpořili a říkali a říkají, že je v podstatě k ničemu, má jen mě a moje máma ho nemá ráda. Bydli u nas, pomaha mi s věcmi doma, platí nájemné, ale kdyz je doma mamka a já ne, tak nevyliza z pokoje. Minule jsme se hádali a mamka mu sproste nadavala a slysel to, proto se boji konfliktu a nevyleza z pokoje. Mamka na nej furt svadi ruzne veci, ktere vim, ze on neudelal, kdyz jsem s nim byla celou dobu. Nevim, co mam delat, nechci stat proti mamce ani proti nemu. Neustale se spolu proti priteli hadame, rika mi svoje nazory, o kterych vim, ze nejsou pravdive, snazim se ji to vysvetlovat ale vzdy to dopadne tak, ze obe dve brecime a kricime po sobe. Nevim co dělat, zda se s nim rozejit, aby byla stastna a ja nestastna? Jsem stastna, jen se o me asi boji. Tata nas opustil, nema o nas zajem a ona od te doby poradneho chlapa nemela, myslite, ze je toto tim? Nevim, proc se snazi mi do hlavy vstipit jeji nazor. Porad ji rikam, ze jsem moc stastna, s pritelem mame harmonicky vztah, i kdyz se obcas hadame. Moc se milujeme, ale ja u jsem sama vyrizena z neustalych hadek s mamkou a nevim, co mam delat. Uz ani ja nevychazim z pokoje, protoze to bude zase rikat a zase se budeme hadat. Prosim poradte mi, jsem na pokraji psychickych sil. Nemůžu se odstěhovat,jsem ve 4 ročníku na střední škole, neutahli by jsme to. Navic, mamka je sama a nemam na to, nemuzu ji nechat samotnout s mladsi sestrou, ktera momentalne dela problemy..