Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.listopad 18:21

Vážení poraďte, kde dělám chybu?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

S ohledem na dobu, že zde nejsem dlouho pravděpodobně neumím řádně klást otázky, na př. kolik byl plat poslanců Parlamentů při budování komunismu v socialismu a za tatíčka Masaryka, nebo 30.10. t.r. pan Karel Goot na ČRo 2 uvedl, že po 21 srpnu 1968 se mohl nespokojený občan z Československa dobrovolně odstěhovat.

Tyto dvě zprávy jsem položil jako otázku, ovšem tajný agent v odpovědích nahlásil jako nevhodné, neb dokonce vulgární, když náhlédnu do Usnesení České národní rady č. 2/1993 Sb., oddíl druhý, Politická práva Článek 17 odst. 2. – Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, obrazem, nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat i rozšiřovat ideje i informace bez ohledu na hranice státu. Jsem mlaďoch, poraďte kde je chyba, možná proto, že nejsem čistokrevný Čech, otec je Rakouské národnosti. Pravděpodobně neznám všechna pravidla, neb zde dochází k diskriminaci, případně již má Česko upravenou Ústavu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.listopad 23:15

Vážení, poradíte, kde dělám chybu?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

S ohledem na dobu, že zde nejsem dlouho, pravděpodobně neumím řádně klást otázky, na př. kolik byl plat poslanců parlamentu při budování komunismu v socialismu a za tatíčka Masaryka, nebo 30. 10. t. r. pan Karel Gott na ČRo 2 uvedl, že po 21. srpnu 1968 se mohl nespokojený občan z Československa dobrovolně odstěhovat.

Tyto dvě zprávy jsem položil jako otázku, ovšem tajný agent v odpovědích nahlásil jako nevhodné, neb dokonce vulgární, když nahlédnu do Usnesení České národní rady č. 2/1993 Sb., oddíl druhý, Politická práva Článek 17 odst. 2. – Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, obrazem, nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat i rozšiřovat ideje i informace bez ohledu na hranice státu. Jsem mlaďoch, poraďte, kde je chyba, možná proto, že nejsem čistokrevný Čech, otec je rakouské národnosti. Pravděpodobně neznám všechna pravidla, neb zde dochází k diskriminaci, případně již má Česko upravenou ústavu.