Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.říjen 19:48

Je zkvašený jablečný mošt zdravotně nějak zývadný?

Jídlo a vaření – Nápoje

Zmoštovaná jabka a zkvašený mošt.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.říjen 20:25

Je zkvašený jablečný mošt nějak zdravotně závadný?

Jídlo a vaření – Nápoje

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.říjen 8:34

Je zkvašený jablečný mošt nějak zdravotně závadný?

Jídlo a vaření – Nápoje

Díky všem. Přišel jsem na dobrý způsob, jak kvašení předejít. Je to 5min. pasterizace při 75 – 80°C. Důležité je plnit do lahví až po okraj.

Znáte někdo ještě lepší způsob skladování moštu tak, aby co nejdéle vydržel? (Vyjma hl. zamražování.)

Díky ;)