Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.září 20:57

Nevíte co se semnou děje?

Zdraví – Nemoci

Mám závratě bolí mě furt hlava.. jsem furt unavenej.. nemůžu normálně fungovat, tak jako dřív.. bolí mě celý tělo včetně svalů (hlavně záda a nohy (lýtka) .. mám úzkosti.. někdy vstanu a strašně rychle mi bije srdce.. a přitom jsem žádnou noční můru neměl.. levá ruka jen když po prstech přejedu, tak jako kdyby se svlékala a kůže tam nebyla.. prostě jen, že tam je maso.. a přitom na druhé ruce třeba prsty jsou silný a bez bolesti.. někdy mě i brní jen ta jedna ruka (vždy je to levá)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.září 21:04

Nevíte co se semnou děje?

Zdraví – Nemoci

Mám závratě bolí mě furt hlava.. jsem furt unavenej.. nemůžu normálně fungovat, tak jako dřív.. bolí mě celý tělo včetně svalů (hlavně záda a nohy (lýtka) .. mám úzkosti.. někdy vstanu a strašně rychle mi bije srdce.. a přitom jsem žádnou noční můru neměl.. levá ruka jen když po prstech přejedu, tak jako kdyby se svlékala a kůže tam nebyla.. prostě jen, že tam je maso.. a přitom na druhé ruce třeba prsty jsou silný a bez bolesti.. někdy mě i brní jen ta jedna ruka (vždy je to levá)
Edit: je mi 18 let

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 8:34

Mám závratě, bolí mě pořád hlava a celý tělo a jsem furt unavenej. Nevíte, co se se mnou děje?

Zdraví – Nemoci

Mám závratě, bolí mě furt hlava… jsem furt unavenej… nemůžu normálně fungovat, tak jako dřív… bolí mě celý tělo včetně svalů (hlavně záda a nohy (lýtka) .. mám úzkosti… někdy vstanu a strašně rychle mi bije srdce… a přitom jsem žádnou noční můru neměl… levá ruka jen když po prstech přejedu, tak jako kdyby se svlékala a kůže tam nebyla… prostě jen, že tam je maso… a přitom na druhé ruce třeba prsty jsou silný a bez bolesti… někdy mě i brní jen ta jedna ruka (vždy je to levá)
Edit: je mi 18 let