Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.srpen 17:34

Jak se odhlásit z Facebooku z mobilu , když to nejde ? Je i jiné řešení?

Elektronika – Mobily

…skoro ve všech mobilech by to mělo fungovat takto :
vlevo nahoře jsou „čárky“ na ty , když se klikne, tak se rozbalí nabídka. Sjedu úplně dolů a mezi posledníma je „odhlásit se“.
Jenže já měním mobily a když kliknu na ty „čárky“ vlevo tak se točí stále kolečko , jakože stránka pracuje a neobjeví se mi ty nabídky , abych mohla sjet dole na to „odhlásit se“ . Děje se to našim i mojí kámošce i ségře. Někdy musíme i několikrát dát opakování stránky, aby šlo vůbec i kliknout na tu horní lištu na ty „čárky“. Ono pořádně nejde kliknout ani na přátele, ani na vzkazy a vzkazy nejdou kolikrát ani odeslat a ani nejde odeslat přes mobil upravený text. Tak mi sdělte, kde je problém? Není jiná možnost se z Facebooku odhlásit než přes tu nabídku čárek vlevo? ? ? V čem je zrada, jsou mobily napíchnuté, nebo je to v programu?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.srpen 18:33

Jak se odhlásit z Facebooku z mobilu, když to nejde? Je i jiné řešení?

Elektronika – Mobily

…skoro ve všech mobilech by to mělo fungovat takto:
vlevo nahoře jsou „čárky“ na ty, když se klikne, tak se rozbalí nabídka. Sjedu úplně dolů a mezi posledníma je „odhlásit se“.
Jenže já měním mobily a když kliknu na ty „čárky“ vlevo tak se točí stále kolečko, jakože stránka pracuje a neobjeví se mi ty nabídky, abych mohla sjet dole na to „odhlásit se“. Děje se to našim i mojí kámošce i ségře. Někdy musíme i několikrát dát opakování stránky, aby šlo vůbec i kliknout na tu horní lištu na ty „čárky“. Ono pořádně nejde kliknout ani na přátele, ani na vzkazy a vzkazy nejdou kolikrát ani odeslat a ani nejde odeslat přes mobil upravený text. Tak mi sdělte, kde je problém? Není jiná možnost se z Facebooku odhlásit než přes tu nabídku čárek vlevo? V čem je zrada, jsou mobily napíchnuté, nebo je to v programu?