Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.červenec 17:19

Jsem uzavřená do sebe. Co mám dělat?

Zdraví – Ostatní zdraví

Vím že tohle není žádná psychologická poradna, ale nechci s tím nikam jít, takže se radši svěřím anonymně. Poslední dobou jsem hodně uzavřená do sebe, nikomu se s ničím nesvěřuji, jsem nešt'astná, mám pocit že v životě není nic z čeh bych měla mít radost. Jsem neustále zavřená doma (tedy pokud nejsem zrovna v práci), jsem doma jen já a mé myšlenky. Nerada se dívám lidem do očí a dělá mi problém říct i tomu mému nejbližšímu člověku o svých pocitech. Vyhýbám se i kontaktu se svými kamarády, což je v 19ti letech celkem zvláštní. Čím jsem starší, tím je to horší. Byla jsem už i dřív taková, jenže je to stále horší a horší a myslím si že už jsem opravdu na dně. Potřebuji pomoci,sama to nezvládnu, ale bojím se o ní říct. Prosím vám o radu, nebo nějaký ten první krok co bych měla udělat.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.červenec 17:22

Jsem uzavřená do sebe. Co mám dělat?

Zdraví – Ostatní zdraví

Vím že tohle není žádná psychologická poradna, ale nechci s tím nikam jít, takže se radši svěřím anonymně. Poslední dobou jsem hodně uzavřená do sebe, nikomu se s ničím nesvěřuji, jsem nešt'astná, mám pocit že v životě není nic z čeh bych měla mít radost. Jsem neustále zavřená doma (tedy pokud nejsem zrovna v práci), jsem doma jen já a mé myšlenky. Nerada se dívám lidem do očí a dělá mi problém říct i tomu mému nejbližšímu člověku o svých pocitech. Vyhýbám se i kontaktu se svými kamarády, což je v 19ti letech celkem zvláštní. Čím jsem starší, tím je to horší. Byla jsem už i dřív taková, jenže je to stále horší a horší a myslím si že už jsem opravdu na dně. Potřebuji pomoci,sama to nezvládnu, ale bojím se o ní říct. Prosím vás o radu, nebo nějaký ten první krok co bych měla udělat.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.červenec 17:36

Jsem uzavřená. Co mám dělat?

Zdraví – Ostatní zdraví

Vím, že tohle není žádná psychologická poradna, ale nechci s tím nikam jít, takže se radši svěřím anonymně. Poslední dobou jsem hodně uzavřená, nikomu se s ničím nesvěřuji, jsem nešťastná, mám pocit, že v životě není nic, z čeho bych měla mít radost. Jsem neustále zavřená doma (tedy pokud nejsem zrovna v práci), jsem doma jen já a mé myšlenky. Nerada se dívám lidem do očí a dělá mi problém říct i tomu mému nejbližšímu člověku o svých pocitech. Vyhýbám se i kontaktu se svými kamarády, což je v 19 letech celkem zvláštní. Čím jsem starší, tím je to horší. Byla jsem už i dřív taková, jenže je to stále horší a horší a myslím si, že už jsem opravdu na dně. Potřebuji pomoci, sama to nezvládnu, ale bojím se o ni říct. Prosím vás o radu nebo nějaký ten první krok, co bych měla udělat.