Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červen 16:54

Hmyz v uchu?

Zdraví – Ostatní zdraví

Je to druhý den, co mě pobolívá hlava a v levém uchu slyším jakoby šustění, chvílemi jakoby slabé praskání (jako když máte v uchu vodu). Mám pocit, jakobych v něm měla nějaký hmyz a docela mě ta představa děsí. Stalo se vám to někdy? uvažovala jsem, že bych zkusila ucho propláchnout nějakým kapátkem s vodou nebo podobně, nemůže to nějak ublížit? Díky za odpověď. K doktorovi se dostanu nejdřív za 3dny, takže se ptám zde.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červen 16:54

Hmyz v uchu?

Zdraví – Ostatní zdraví

Je to druhý den, co mě pobolívá hlava a v levém uchu slyším šustění, chvílemi jakoby slabé praskání (jako když máte v uchu vodu). Mám pocit, jakobych v něm měla nějaký hmyz a docela mě ta představa děsí. Stalo se vám to někdy? uvažovala jsem, že bych zkusila ucho propláchnout nějakým kapátkem s vodou nebo podobně, nemůže to nějak ublížit? Díky za odpověď. K doktorovi se dostanu nejdřív za 3dny, takže se ptám zde.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červen 18:31

Pobolívá mě hlava a v levém uchu slyším šustění. Mohu v něm mít hmyz? Mám ho propláchnout kapátkem?

Zdraví – Ostatní zdraví

Je to druhý den, co mě pobolívá hlava a v levém uchu slyším šustění, chvílemi jakoby slabé praskání (jako když máte v uchu vodu). Mám pocit, jako bych v něm měla nějaký hmyz a docela mě ta představa děsí. Stalo se vám to někdy? Uvažovala jsem, že bych zkusila ucho propláchnout nějakým kapátkem s vodou nebo podobně, nemůže to nějak ublížit? Díky za odpověď. K doktorovi se dostanu nejdřív za 3 dny, takže se ptám zde.