Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.květen 13:07

Dnešní generace, a proč do ni nezapadám ?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Dobrý den,
Je mi 15 a chodím na gympl.
Ještě před pár lety mi přišlo všechno v pohodě,všichni jsme si rozuměli a povídali si bez ohlednu jak kdo vypadá,kolik má followerů na Instgramu.
Ale teď moji vrstevníci se chodí každý den opíjet do klubů,brát drogy a vyspat se s každým na potkání.Asi mě to nějak minulo,nebo nechápu k čemu to dělají.Asibych taky mohla jít do klubu a zhulákat se,ale přijde mi to naprosto trapné a zbytečné ještě v tomhle věku.Měla jsem kamaradky se kterýma jsme to neměli rádi tohle chování, ale poslední dobou se už baví jen o klucích o která co sním měla, a co mu udělala.Je mi z toho smutno.Já nevím asi je se mnou něco špatně. Přijde mi že kluci ve značkových botech co jezdí nalití v tramvaji a po všech pořvávají,co budou dělat za pár let až je rodiče nebudou živit? Když teď na školu kašlou…Nebo holky co po týdnech střídají kluky jako ponožky,to némuže být přece láska, a jak pak si jich může někdo vážit? Nebo 8 leté děti s Iphonama v ruce pořvavající sprostě po starších lidech.
Přijde mi že se moje generace topí ve vlastním egu a svobodě.Že si neuvědumukí jaké máme štestí za to kde žijeme a jaký luxus si můžeme dovolit.
Jen si pořád na něco stěžují…Nechci házet všechny do jednoho pytle,já samozřejmně nejsem bez chyb.Ale jen nevím co mám téhle době dělat.

Omlouvám se za délku a za pravopis, a pokud jste to dočetli až jsem, tak jsem se chtěla zeptat na váš názor na dnešní generace a nebo pokud jste si prošli nečím podobným tak budu ráda za odpoveď.
Děkuji :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.květen 13:38

Proč nezapadám do dnešní generace?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Dobrý den,
Je mi 15 a chodím na gympl.
Ještě před pár lety mi přišlo všechno v pohodě, všichni jsme si rozuměli a povídali si bez ohledu na to, jak kdo vypadá, kolik má followerů na Instgramu.
Ale teď se moji vrstevníci chodí každý den opíjet do klubů, brát drogy a vyspat se s každým na potkání. Asi mě to nějak minulo nebo nechápu, k čemu to dělají. Asi bych taky mohla jít do klubu a zhulákat se, ale přijde mi to naprosto trapné a zbytečné ještě v tomhle věku. Měla jsem kamarádky, se kterýma jsme to neměly rády, tohle chování, ale poslední dobou se už baví jen o klucích, která co s kterým měla a co mu udělala. Je mi z toho smutno. Já nevím, asi je se mnou něco špatně. Přijde mi, že kluci ve značkových botách, co jezdí nalití v tramvaji a po všech pořvávají, co budou dělat za pár let, až je rodiče nebudou živit? Když teď na školu kašlou… Nebo holky, co po týdnech střídají kluky jako ponožky,to nemůže být přece láska, a jak pak si jich může někdo vážit? Nebo 8leté děti s Iphonama v ruce pořvávající sprostě po starších lidech.
Přijde mi, že se moje generace topí ve vlastním egu a svobodě. Že si neuvědomují, jaké máme štěstí, kde žijeme a jaký luxus si můžeme dovolit.
Jen si pořád na něco stěžují… Nechci házet všechny do jednoho pytle, já samozřejmě nejsem bez chyb. Ale jen nevím, co mám v téhle době dělat.

Omlouvám se za délku a za pravopis, a pokud jste to dočetli až jsem, tak jsem se chtěla zeptat na váš názor na dnešní generace anebo pokud jste si prošli něčím podobným, tak budu ráda za odpověď.
Děkuji :)