Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 11:09

Miluju svoji kamarádku, která je zadaná a stalo se něco, kvůli čemu mám strach, že o ni přijdu. Jaký máte názor/radu?

Rodina a vztahy – Přátelé

Je mi 25 a už skoro 2,5 roku miluju svoji kamarádku(je jí 19), kterou znám už asi 4 roky a která jak jsem již napsal je zadaná už asi 3 roky(je to její první kluk). Zpočátku jsem s ní chodil ven a nechtěl jsem se do ní zamilovat(přeci jen je zadaná), ale přesto se to stalo a já ji to řekl. Měl jsem strach, že se přestaneme bavit, že to mezi námi skončí, ale neskončilo. Za ty 2 roky jsme se stihli už několikrát pohádat a přestat bavit, ale vždycky se to nějak mezi námi urovnalo. Nedávno jsme spolu byly venku, vzali jsme si sebou víno a ona mi řekli, že jí nedávno přítel podvedl(líbal se s jinou), ale že mu to odpustila. No a jak jsme se po chvilce pití byly opilí, tak mě políbila. Čekal jsem že to udělám já, ale udělala to ona. Samozřejmě jsme to oba svedli na alkohol a dohodli jsme se, že budeme dělat, že se to nestalo a že se to nesmí nikdo dozvědět. Nakonec mi napsala, že bude lepší když se teď nějaký čas neuvidíme, že potřebuje čas. Většina lidí mi říká, ať čekám, ať ji napíšu jen když ona napíše mě a abych ji nechal. Co si myslíte vy?(pokud s tím má někdo osobní zkušenosti, tak bych si toho vážil ještě víc) Omlouvám se za dlouhý text, ale myslím, že je lepší když budete vědět jak to mezi námi celou dobu je. A ještě se omlouvám za chyby.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 11:13

Miluju svoji kamarádku, která je zadaná, a stalo se něco, kvůli čemu mám strach, že o ni přijdu. Jaký máte názor/radu?

Rodina a vztahy – Přátelé

Je mi 25 a už skoro 2,5 roku miluju svoji kamarádku (je jí 19), kterou znám už asi 4 roky a která, jak jsem již napsal, je už asi 3 roky zadaná (je to její první kluk). Zpočátku jsem s ní chodil ven a nechtěl jsem se do ní zamilovat (přeci jen je zadaná), ale přesto se to stalo a já jí to řekl. Měl jsem strach, že se přestaneme bavit, že to mezi námi skončí, ale neskončilo. Za ty 2 roky jsme se stihli už několikrát pohádat a přestat bavit, ale vždycky se to nějak mezi námi urovnalo. Nedávno jsme spolu byli venku, vzali jsme si sebou víno a ona mi řekli, že jí nedávno přítel podvedl (líbal se s jinou), ale že mu to odpustila. No a jak jsme se po chvilce pití byly opilí, tak mě políbila. Čekal jsem, že to udělám já, ale udělala to ona. Samozřejmě jsme to oba svedli na alkohol a dohodli jsme se, že budeme dělat, že se to nestalo a že se to nesmí nikdo dozvědět. Nakonec mi napsala, že bude lepší, když se teď nějaký čas neuvidíme, že potřebuje čas. Většina lidí mi říká, ať čekám, ať jí napíšu jen, když ona napíše mně, a abych ji nechal. Co si myslíte vy? (Pokud s tím má někdo osobní zkušenosti, tak bych si toho vážil ještě víc.) Omlouvám se za dlouhý text, ale myslím, že je lepší, když budete vědět, jak to mezi námi celou dobu je. A ještě se omlouvám za chyby.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 11:15

Miluju svoji kamarádku, která je zadaná, a stalo se něco, kvůli čemu mám strach, že o ni přijdu. Jaký máte názor/radu?

Rodina a vztahy – Přátelé

Je mi 25 a už skoro 2,5 roku miluju svoji kamarádku (je jí 19), kterou znám už asi 4 roky a která, jak jsem již napsal, je už asi 3 roky zadaná (je to její první kluk). Zpočátku jsem s ní chodil ven a nechtěl jsem se do ní zamilovat (přeci jen je zadaná), ale přesto se to stalo a já jí to řekl. Měl jsem strach, že se přestaneme bavit, že to mezi námi skončí, ale neskončilo. Za ty 2 roky jsme se stihli už několikrát pohádat a přestat bavit, ale vždycky se to nějak mezi námi urovnalo. Nedávno jsme spolu byli venku, vzali jsme si sebou víno a ona mi řekli, že ji nedávno přítel podvedl (líbal se s jinou), ale že mu to odpustila. No a jak jsme se po chvilce pití byli opilí, tak mě políbila. Čekal jsem, že to udělám já, ale udělala to ona. Samozřejmě jsme to oba svedli na alkohol a dohodli jsme se, že budeme dělat, že se to nestalo, a že se to nesmí nikdo dozvědět. Nakonec mi napsala, že bude lepší, když se teď nějaký čas neuvidíme, že potřebuje čas. Většina lidí mi říká, ať čekám, ať jí napíšu jen, když ona napíše mně, a abych ji nechal. Co si myslíte vy? (Pokud s tím má někdo osobní zkušenosti, tak bych si toho vážil ještě víc.) Omlouvám se za dlouhý text, ale myslím, že je lepší, když budete vědět, jak to mezi námi celou dobu je. A ještě se omlouvám za chyby.