Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.únor 1:19

Musí rodič, platící alimenty platit i jiné výdaje?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Ahoj přátelé. Nejsem ani matka samoživitelka a ani otec s flaškou, ale syn těhlech dvou. Dostal jsem možnost vycestovat pod jednou organizací do jiné země na rok trvající studijní pobyt, ovšem cena není nejnižší i přesto, že mám částečné stipendium. Byl bych rád, kdyby matka nemusela platit vše, jako vždy. Otec se cuká kdy může, 10 let platil 4× násobně nižší alimenty. Každopádně, je možnost z právního hlediska dožadovat o spoluúčast na placení pobytu?

Pro pacienty: Sám chodím na mnoho brigád abych část minimálně zacáloval, protože mi příjde blbé vše nechat jen na matce. Díky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.únor 8:38

Musí rodič platící alimenty platit i jiné výdaje?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Ahoj přátelé. Nejsem ani matka samoživitelka a ani otec s flaškou, ale syn těhlech dvou. Dostal jsem možnost vycestovat pod jednou organizací do jiné země na rok trvající studijní pobyt, ovšem cena není nejnižší i přes to, že mám částečné stipendium. Byl bych rád, kdyby matka nemusela platit vše, jako vždy. Otec se cuká, kdy může, 10 let platil 4násobně nižší alimenty. Každopádně, je možnost z právního hlediska dožadovat o spoluúčast na placení pobytu?

Pro pacienty: Sám chodím na mnoho brigád, abych část minimálně zacáloval, protože mi přijde blbé vše nechat jen na matce. Díky.