Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.prosinec 21:19

Mám ji dát šanci ?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

S přítelkyní jsme spolu dva roky a žádní kluci ji nezajimali , ale pak jsem ji seznamil s mym , ted už bývalým kámošem a od tej doby si spolu pisou , chodi nekdy ven , a kvuli tomu se i hádáme a nejhorší je , že se dozvidam ze se po ni sápe a že tajila 3 měsíce ze spolu jsme už od tej doby co se s nim rozešla kvuli mě (ty 3 měsíce). A tají , že s nim je , abych zas nevyvadel abych si neco nemyslel … Mám jit dat jeste sanci nebo ji upustit kvuli němu?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.prosinec 21:33

Mám ji dát šanci ?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

S přítelkyní jsme spolu dva roky a žádní kluci ji nezajimali , ale pak jsem ji seznamil s mym , ted už bývalým kámošem a od tej doby si spolu pisou , chodi nekdy ven , a kvuli tomu se i hádáme a nejhorší je , že se dozvidam ze se po ni sápe a že tajila 3 měsíce ze spolu jsme už od tej doby co se s nim rozešla kvuli mě (ty 3 měsíce). A tají , že s nim je venku nebo on u ni nebo naopak , abych zas nevyvadel abych si neco nemyslel , protože to uz je jen kamarád … Mám jit dat jeste sanci nebo ji upustit kvuli němu?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.leden 0:46

Mám jí dát šanci?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

S přítelkyní jsme spolu dva roky a žádní kluci ji nezajimali, ale pak jsem ji seznamil s mym ted už bývalým kámošem a od tej doby si spolu pisou, chodi nekdy ven a kvuli tomu se i hádáme a nejhorší je, že se dozvidam, že se po ní sápe a že tajila 3 měsíce, že spolu jsme už od tej doby, co se s nim rozešla kvuli mně (ty 3 měsíce). A tají, že s nim je venku nebo on u ní nebo naopak, abych zas nevyvadel abych si neco nemyslel, protože to uz je jen kamarád… Mám jí dat jeste sanci, nebo ji opustit kvuli němu?