Zeptal/a se – 30.září 20:22
Příroda a životní prostředí – Rostliny
Je nějaký takový způsob, jak se při ochutnání neotrávit? Povaření nepomáhá prý. Co jí jen poválet na jazyku, nekousat a nespolknout, pak si třeba vyláchnout pusu vodkou, vykloktat a vyplivnout?
Neřešte, jestli je někdo takový cvok to zkoušet, prostě čistě technicky, jestli přijdete na to jak to provést.
Muchomůrka zelená je totiž prý velice chutná – zdroj https://cs.wikipedia.org/wiki/Otrava_muchom%C5%AFrkou_zelenou
Zeptal/a se – 30.září 21:36
Příroda a životní prostředí – Rostliny
Je nějaký takový způsob, jak se při ochutnání neotrávit? Povaření prý nepomáhá. Co ji jen poválet na jazyku, nekousat a nespolknout, pak si třeba vypláchnout pusu vodkou, vykloktat a vyplivnout?
Neřešte, jestli je někdo takový cvok to zkoušet, prostě čistě technicky, jestli přijdete na to jak to provést.
Muchomůrka zelená je totiž prý velice chutná – zdroj https://cs.wikipedia.org/wiki/Otrava_muchom%C5%AFrkou_zelenou