Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.září 21:48

Co to znamená když má wifi ip kamera ONVIF?

Elektronika – Ostatní elektronika

Objednal jsem si kameru s onvif ale nevím co to znmená. Měl jsem před tím kameru a ta onvif neměla ale rozbil jsem jí a proto jsem si objednal jinou a koukám že má onvif, tak nevím jestli mi bude fungovat, je to snad nějakej protokol 🙂 ale nevím na co to má vliv, těmhle věcem moc nerozumím…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.září 22:14

Co to znamená když má wifi ip kamera ONVIF?

Elektronika – Ostatní elektronika

Objednal jsem si kameru s onvif ale nevím co to znmená. Měl jsem před tím kameru a ta onvif neměla ale rozbil jsem jí a proto jsem si objednal jinou a koukám že má onvif, tak nevím jestli mi bude fungovat, je to snad nějakej protokol 🙂 ale nevím na co to má vliv, těmhle věcem moc nerozumím…/// Hezká odpověď ale jak se to týká mě osobně, bude mi kamera fungovat když ta kamera před tím to neměla a fungovala? Jinej router nebo toho se to netýká, o to mi hlavně jde, zda s tím vybavením co mám zda bude stačit?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.září 0:02

Co to znamená, když má wifi IP kamera ONVIF?

Elektronika – Ostatní elektronika

Objednal jsem si kameru s onvif, ale nevím, co to znamená. Měl jsem před tím kameru a ta onvif neměla ale rozbil jsem jí a proto jsem si objednal jinou a koukám že má onvif, tak nevím jestli mi bude fungovat, je to snad nějakej protokol 🙂 ale nevím, na co to má vliv, těmhle věcem moc nerozumím…/// Hezká odpověď ale jak se to týká mě osobně, bude mi kamera fungovat, když ta kamera před tím to neměla a fungovala? Jinej router nebo toho se to netýká, o to mi hlavně jde, zda s tím vybavením, co mám, zda bude stačit?