Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.srpen 13:02

Vyplatí se koupit radši značku Xiaomi nebo Huawei?

Elektronika – Mobily

Zdravím…nedávno mi spadl na dovolené v Chorvatsku mobil do moře,a proto jsem si vybíral nový. Po shlédnutí docela dost recenzí a videí,přečtení článků a recenzí jsem dospěl k závěru,že nejlepší mobil,v cenové hranici do 6000 Korun je asi Huawei p9 Lite 2017,který má kromě skvělého fotoaparátu,čtečky otisků prstů a Full HD Displeje taky osmijádrový procesor,a taky moc pěkný design. Chtěl bych se zeptat,jestli se tady nenajde někdo,kdo třeba Huawei p9 Lite 2017 vlastní,pop­řípadě jak je s ním spokojený,a jestli má cenu si tady ten mobil kupovat. Ovšem docela velkým konkurentem je i značka Xiaomi,u které si ale nejsem vůbec jistý…Je lepší než Huawei? Co rychlost,výkon,se­kání,fotoaparát­..? Díval jsem se i na Xiaomi Redmi 4,ale v porovnání s p9 Lite 2017 má jenom o 2 jádra víc,starší Android 6.0 (Marshmallow),menší paměť RAM a nemá NFC…Ach jo,už vybírám asi 5. dnem,a pořád váhám..když už mám skoro rozhodnuto,tak přijde další rána. Buď je lepší tady ten a ten,a nebo si tam ten a ten mobil nemám radši vůbec kupovat…tak já už fakt nevím. To se opravdu nenajde pořádný mobil s trochu známější značkou,který by měl na tu cenu dokonalý fotoaparát a následně fotky,byl by rychlý,svižný,ne­sekal by se,no a vydržel by..? Já věřím,že do 6000 Kč,– určitě nějaký takový existuje…a bez much,byl by prostě dokonalý. Ách jo,kéž by se nějaký takový našel..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.srpen 13:03

Vyplatí se koupit radši značku Xiaomi nebo Huawei?

Elektronika – Mobily

Zdravím…nedávno mi spadl na dovolené v Chorvatsku mobil do moře,a proto jsem si vybíral nový. Po shlédnutí docela dost recenzí a videí,přečtení článků a recenzí jsem dospěl k závěru,že nejlepší mobil,v cenové hranici do 6000 Korun je asi Huawei p9 Lite 2017,který má kromě skvělého fotoaparátu,čtečky otisků prstů a Full HD Displeje taky osmijádrový procesor,a taky moc pěkný design. Chtěl bych se zeptat,jestli se tady nenajde někdo,kdo třeba Huawei p9 Lite 2017 vlastní,pop­řípadě jak je s ním spokojený,a jestli má cenu si tady ten mobil kupovat. Ovšem docela velkým konkurentem je i značka Xiaomi,u které si ale nejsem vůbec jistý…Je lepší než Huawei? Co rychlost,výkon,se­kání,fotoaparát­..? Díval jsem se i na Xiaomi Redmi 4,ale v porovnání s p9 Lite 2017 má jenom o 2 jádra víc,starší Android 6.0 (Marshmallow),menší paměť RAM a nemá NFC…Ach jo,už vybírám asi 5. dnem,a pořád váhám..když už mám skoro rozhodnuto,tak přijde další rána. Buď je lepší tady ten a ten,a nebo si tam ten a ten mobil nemám radši vůbec kupovat…tak já už fakt nevím. To se opravdu nenajde pořádný mobil s trochu známější značkou,který by měl na tu cenu dokonalý fotoaparát a následně fotky,byl by rychlý,svižný,ne­sekal by se,no a vydržel by..? Já věřím,že do 6000 Kč,– určitě nějaký takový existuje…a bez much,byl by prostě dokonalý. Ách jo,kéž by se nějaký takový našel..Čtečka otisků prstů by taky neuškodila.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.srpen 13:06

Vyplatí se koupit radši značku Xiaomi, nebo Huawei?

Elektronika – Mobily

Vyplatí se koupit radši značku Xiaomi, nebo Huawei?

Zdravím… nedávno mi spadl na dovolené v Chorvatsku mobil do moře, a proto jsem si vybíral nový. Po zhlédnutí docela dost recenzí a videí, přečtení článků a recenzí jsem dospěl k závěru, že nejlepší mobil, v cenové hranici do 6000 korun je asi Huawei P9 Lite 2017, který má kromě skvělého fotoaparátu, čtečky otisků prstů a full HD displeje taky osmijádrový procesor a taky moc pěkný design. Chtěl bych se zeptat, jestli se tady nenajde někdo, kdo třeba Huawei P9 Lite 2017 vlastní, popřípadě jak je s ním spokojený a jestli má cenu si tady ten mobil kupovat. Ovšem docela velkým konkurentem je i značka Xiaomi, u které si ale nejsem vůbec jistý… Je lepší než Huawei? Co rychlost, výkon, sekání, fotoaparát…? Díval jsem se i na Xiaomi Redmi 4, ale v porovnání s P9 Lite 2017 má jenom o 2 jádra víc, starší Android 6.0 (Marshmallow), menší paměť RAM a nemá NFC… Ach jo, už vybírám asi 5. dnem, a pořád váhám… když už mám skoro rozhodnuto, tak přijde další rána. Buď je lepší tady ten a ten, anebo si tam ten a ten mobil nemám radši vůbec kupovat… tak já už fakt nevím. To se opravdu nenajde pořádný mobil s trochu známější značkou, který by měl na tu cenu dokonalý fotoaparát a následně fotky, byl by rychlý, svižný, nesekal by se, no a vydržel by…? Já věřím, že do 6000 Kč, – určitě nějaký takový existuje… a bez much, byl by prostě dokonalý. Ách jo, kéž by se nějaký takový našel… Čtečka otisků prstů by taky neuškodila.