anonym
Zeptal/a se – 1.srpen 21:54
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nejkvalitnějším myslím co do obsahu bílkovin, sacharidu a tuků na 250g kelímek. Na ceně nezáleží.
V předešlé otázce jsem se špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli tvaroh
v kelýmku 250 gramů ze kterého se dá udělat např. domácí lipánek
pokud ho smíchám se zakysanou smetanou s přidáním 40 gramů vanilkového
cukru.
Mám na mysli nejkvalitnější tvaroh co se týče bílkovin sacharidů a tuků
k posilování/kulturistice a k nabrání váhy který mohu se zamícháním
např. s tou zakysanou smetanou a van. cukrem normálně zamíchat a sníst.
Psaly jste mi jsem nějaké tuhé tvarohy a ke strouhání, ty mi si myslím
jsou k ničemu.
Zeptal/a se – 1.srpen 23:06
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nejkvalitnějším myslím co do obsahu bílkovin, sacharidu a tuků na 250g kelímek. Na ceně nezáleží.
V předešlé otázce jsem se špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli tvaroh
v 250gramovém kelímku, ze kterého se dá udělat např. domácí lipánek,
pokud ho smíchám se zakysanou smetanou s přidáním 40 gramů vanilkového
cukru.
Mám na mysli nejkvalitnější tvaroh, co se týče bílkovin, sacharidů a
tuků k posilování/kulturistice a k nabrání váhy, který mohu se
zamícháním např. s tou zakysanou smetanou a van. cukrem normálně
zamíchat a sníst. Psali jste mi jsem nějaké tuhé tvarohy a ke strouhání,
ty mi si myslím jsou k ničemu.