Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 21:54

V jakém/kterém českém obchodě prodávají nejkvalitnější tvaroh? Otázka 2.

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Nejkvalitnějším myslím co do obsahu bílkovin, sacharidu a tuků na 250g kelímek. Na ceně nezáleží.

V předešlé otázce jsem se špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli tvaroh v kelýmku 250 gramů ze kterého se dá udělat např. domácí lipánek pokud ho smíchám se zakysanou smetanou s přidáním 40 gramů vanilkového cukru.
Mám na mysli nejkvalitnější tvaroh co se týče bílkovin sacharidů a tuků k posilování/kul­turistice a k nabrání váhy který mohu se zamícháním např. s tou zakysanou smetanou a van. cukrem normálně zamíchat a sníst. Psaly jste mi jsem nějaké tuhé tvarohy a ke strouhání, ty mi si myslím jsou k ničemu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 23:06

V jakém/kterém českém obchodě sehnat nejkvalitnější (co do obsahu bílkovin, sacharidů a tuků) tvaroh ve 250g kelímku?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Nejkvalitnějším myslím co do obsahu bílkovin, sacharidu a tuků na 250g kelímek. Na ceně nezáleží.

V předešlé otázce jsem se špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli tvaroh v 250gramovém kelímku, ze kterého se dá udělat např. domácí lipánek, pokud ho smíchám se zakysanou smetanou s přidáním 40 gramů vanilkového cukru.
Mám na mysli nejkvalitnější tvaroh, co se týče bílkovin, sacharidů a tuků k posilování/kul­turistice a k nabrání váhy, který mohu se zamícháním např. s tou zakysanou smetanou a van. cukrem normálně zamíchat a sníst. Psali jste mi jsem nějaké tuhé tvarohy a ke strouhání, ty mi si myslím jsou k ničemu.