Zeptal/a se – 31.červenec 21:38
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Moji opálení kámoši se mě dneska v tom vedru ptali jestli vím co je to
gója. Víš co je to goja, ne?
Nějaký párek? Hahaha. Tak říkali že kupují čerstvá čreva, dlouho je
perou. A to víš čo jsou čreva nie? Ano. To je jasné. Pak je nacpou
bramborama. Jano má rád v goji kapustu. Ve Slovensku by to mohlo být
zelí.
A protože nedořekli celý postup, páč na slunku bylo 42°C, tak mě není
jasná chuť brambor ve vepřovém črevu a smíchané se zelím. Nechybí tam
něco? Třeba mletý maso, paprika, sádlo a tak? Přece když něco narvu do
vypraných črev, tak to nemusí chutnat. Třeba rozmočený chleba s rýží a
s cukrem.
Zeptal/a se – 1.srpen 0:14
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Moji opálení kámoši se mě dneska v tom vedru ptali jestli vím co je to
gója. Víš co je to goja, ne?
Nějaký párek? Hahaha. Tak říkali že kupují čerstvá čreva, dlouho je
perou. A to víš čo jsou čreva nie? Ano. To je jasné. Pak je nacpou
bramborama. Jano má rád v goji kapustu. Ve Slovensku by to mohlo být
zelí.
A protože nedořekli celý postup, páč na slunku bylo 42°C, tak mě není
jasná chuť brambor ve vepřovém črevu a smíchané se zelím. Nechybí tam
něco? Třeba mletý maso, paprika, sádlo a tak? Přece když něco narvu do
vypraných črev, tak to nemusí chutnat. Třeba rozmočený chleba s rýží a
s cukrem.
Fuj. Brambory s moukou. Neuvěřitelná jídelní kultura. Já jim to dneska řeknu že tam něco chybí. To musí chutnat jako strouhanka s faraónem.