Avatar uživatele
orestez

Jak na recept goja?

Moji opálení kámoši se mě dneska v tom vedru ptali jestli vím co je to gója. Víš co je to goja, ne?
Nějaký párek? Hahaha. Tak říkali že kupují čerstvá čreva, dlouho je perou. A to víš čo jsou čreva nie? Ano. To je jasné. Pak je nacpou bramborama. Jano má rád v goji kapustu. Ve Slovensku by to mohlo být zelí.
A protože nedořekli celý postup, páč na slunku bylo 42°C, tak mě není jasná chuť brambor ve vepřovém črevu a smíchané se zelím. Nechybí tam něco? Třeba mletý maso, paprika, sádlo a tak? Přece když něco narvu do vypraných črev, tak to nemusí chutnat. Třeba rozmočený chleba s rýží a s cukrem.

Fuj. Brambory s moukou. Neuvěřitelná jídelní kultura. Já jim to dneska řeknu že tam něco chybí. To musí chutnat jako strouhanka s faraónem.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dudu, marci1 před 2459 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Zde je dost dobrý a podrobný recept: 🙂
http://www.ape­titonline.cz/re­cepty/655-bramborova-jelitka-goja.html

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Třeba zde:
https://recep­ty.vareni.cz/go­ja/
Na netu najdeš desítky jiných receptů v různých obměnách.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jirkajirka

Těsto na bramborový placek pečené ve vepřovém střevě.Do těsta můžeš přidat cokoli uzené,párek i to zelí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek