Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.červen 18:09

Jak zabránit protilidskému chování profesorů a co se s tím dá dělat?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, jsem nezletilý a chci spolu s celou třídou podat stížnost na profesora, kterého máme na fyziku. Jde o to, že jsme psali test, který hodnotil v nesouladu se školním řádem a když jsme to s ním řešili nehodlal nám nijak odpovídat a řekl nám ať to řešíme po uzávěrce klasifikace. Nakonec se škola rozhodla mu vysvětlit aby dané hodnocení písemky změnil. On pod nátlakem udělal co mu škola nařídila, ale chce nechat známky takové jaké jsme měli po předchozím hodnocení. A Aby to vycházelo průměrově rozhodl se přepočítat a celkově změnit váhy všech známek za tento půlrok. Díky tomuto kroku propadne z daného předmětu 5 lidí a to i těch co mají průměr daleko lepší než na propadnutí. Kupříkladu já mám 4,03 ale i přesto mi chce dát za 5. Když jsme se s ním snažili rozumě bavit odmítal nás Donesli jsme mu i zvláštní ůkoly za malé jedničky a ptali se zda se dá se známkou ještě něco udělat, ale poslal nás do háje. DOufám, že se najde někdo rozumný kdo mi odpoví na následující otázku odpoví. Dá se s tím něco dělat nebo musíme přijmout známku? Předem děkuji za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.červen 18:20

Jak zabránit protilidskému chování profesorů a co se s tím dá dělat?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, jsem nezletilý a chci spolu s celou třídou podat stížnost na profesora, kterého máme na fyziku. Jde o to, že jsme psali test, který hodnotil v nesouladu se školním řádem a když jsme to s ním řešili nehodlal nám nijak odpovídat a řekl nám ať to řešíme po uzávěrce klasifikace. Nakonec se škola rozhodla mu vysvětlit aby dané hodnocení písemky změnil. On pod nátlakem udělal co mu škola nařídila, ale chce nechat známky takové jaké jsme měli po předchozím hodnocení. A Aby to vycházelo průměrově rozhodl se přepočítat a celkově změnit váhy všech známek za tento půlrok. Díky tomuto kroku propadne z daného předmětu 5 lidí a to i těch co mají průměr daleko lepší než na propadnutí. Kupříkladu já mám 4,03 ale i přesto mi chce dát za 5. Když jsme se s ním snažili rozumě bavit odmítal nás Donesli jsme mu i zvláštní ůkoly za malé jedničky a ptali se zda se dá se známkou ještě něco udělat, ale poslal nás do háje. Doufám, že se najde někdo rozumný kdo mi odpoví na následující otázku odpoví. Dá se s tím něco dělat nebo musíme přijmout známku? Předem děkuji za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.červen 18:24

Jak zabránit protilidskému chování profesorů a co se s tím dá dělat?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, jsem nezletilý a chci spolu s celou třídou podat stížnost na profesora, kterého máme na fyziku. Jde o to, že jsme psali test, který hodnotil v nesouladu se školním řádem, a když jsme to s ním řešili, nehodlal nám nijak odpovídat a řekl nám, ať to řešíme po uzávěrce klasifikace. Nakonec se škola rozhodla mu vysvětlit, aby dané hodnocení písemky změnil. On pod nátlakem udělal, co mu škola nařídila, ale chce nechat známky takové, jaké jsme měli po předchozím hodnocení. A aby to vycházelo průměrově, rozhodl se přepočítat a celkově změnit váhy všech známek za tento půlrok. Díky tomuto kroku propadne z daného předmětu 5 lidí a to i těch, co mají průměr daleko lepší než na propadnutí. Kupříkladu já mám 4,03, ale i přesto mi chce dát za 5. Když jsme se s ním snažili rozumě bavit, odmítal nás. Donesli jsme mu i zvláštní úkoly za malé jedničky a ptali se, zda se dá se známkou ještě něco udělat, ale poslal nás do háje. Doufám, že se najde někdo rozumný, kdo mi na následující otázku odpoví. Dá se s tím něco dělat, nebo musíme přijmout známku? Předem děkuji za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.červen 18:25

Jak zabránit protilidskému chování profesorů a co se s tím dá dělat?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, jsem nezletilý a chci spolu s celou třídou podat stížnost na profesora, kterého máme na fyziku. Jde o to, že jsme psali test, který hodnotil v nesouladu se školním řádem, a když jsme to s ním řešili, nehodlal nám nijak odpovídat a řekl nám, ať to řešíme po uzávěrce klasifikace. Nakonec se škola rozhodla mu vysvětlit, aby dané hodnocení písemky změnil. On pod nátlakem udělal, co mu škola nařídila, ale chce nechat známky takové, jaké jsme měli po předchozím hodnocení. A aby to vycházelo průměrově, rozhodl se přepočítat a celkově změnit váhy všech známek za tento půlrok. Díky tomuto kroku propadne z daného předmětu 5 lidí, a to i těch, co mají průměr daleko lepší než na propadnutí. Kupříkladu já mám 4,03, ale i přesto mi chce dát za 5. Když jsme se s ním snažili rozumě bavit, odmítal nás. Donesli jsme mu i zvláštní úkoly za malé jedničky a ptali se, zda se dá se známkou ještě něco udělat, ale poslal nás do háje. Doufám, že se najde někdo rozumný, kdo mi na následující otázku odpoví. Dá se s tím něco dělat, nebo musíme přijmout známku? Předem děkuji za odpovědi.