Zeptal/a se – 12.červen 21:25
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Kdesi jsem četl, že nebalené pečivo se nemá doma skladovat
v igelitových sáčcích, ale má se vybalit a uložit třeba do chlebníku.
A tak jsem tak učinil. Část pečiva jsem nechal v původním igelitovém
sáčku a část jsem vybalil a umístil do mého dřevěného chlebníku.
Po 24 hodinách bylo pečivo, které bylo vybaleno již dost tvrdé –
nejedlé, zatímco pečivo v sáčku se jíst ještě dalo.
Co dělám špatně?
Zeptal/a se – 12.červen 21:49
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Kdesi jsem četl, že nebalené pečivo se nemá doma skladovat
v igelitových sáčcích, ale má se vybalit a uložit třeba do chlebníku.
A tak jsem tak učinil. Část pečiva jsem nechal v původním igelitovém
sáčku a část jsem vybalil a umístil do svého dřevěného chlebníku.
Po 24 hodinách bylo pečivo, které bylo vybaleno, již dost tvrdé –
nejedlé, zatímco pečivo v sáčku se jíst ještě dalo.
Co dělám špatně?