Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.červen 21:25

Ztvrdlé pečivo v chlebníku – co dělám špatně?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Kdesi jsem četl, že nebalené pečivo se nemá doma skladovat v igelitových sáčcích, ale má se vybalit a uložit třeba do chlebníku. A tak jsem tak učinil. Část pečiva jsem nechal v původním igelitovém sáčku a část jsem vybalil a umístil do mého dřevěného chlebníku.
Po 24 hodinách bylo pečivo, které bylo vybaleno již dost tvrdé – nejedlé, zatímco pečivo v sáčku se jíst ještě dalo.

Co dělám špatně?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.červen 21:49

Ztvrdlo mi pečivo v chlebníku. Co dělám špatně?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Kdesi jsem četl, že nebalené pečivo se nemá doma skladovat v igelitových sáčcích, ale má se vybalit a uložit třeba do chlebníku. A tak jsem tak učinil. Část pečiva jsem nechal v původním igelitovém sáčku a část jsem vybalil a umístil do svého dřevěného chlebníku.
Po 24 hodinách bylo pečivo, které bylo vybaleno, již dost tvrdé – nejedlé, zatímco pečivo v sáčku se jíst ještě dalo.

Co dělám špatně?