Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.květen 13:22

Lidé co mají špatnou životosprávu, a dožijí se dlouho, mají ostatní oblasti které prodlužují život na dobré úrovni?

Zdraví – Životospráva

Lidé co mají špatnou životosprávu, a dožijí se dlouho, mají ostatní oblasti které prodlužují život na dobré úrovni, než ostatní?

Přijde mi vtipné když se někdo baví např. o škodlivosti kouření, jídla, alkoholu apod. a pak někdo řekne o někom kdo kouří od 15 a dožil se 91 let… Např. konkrétně Bukowski pokud se nepletu pil celý život, a jeden čas jedl 1 tyčinku za den. (ano zdravotní problémy pak měl) a dožil se 73. Čím to je? Mají prostě tyto lidé ostatní oblasti života (např. vztahy, spokojenost, apod) na lepší úrovni než ostatní a proto se tak dlouho dožijí? „Mají odolnější tělo/mysl…“ proti těmto věcem? Mají prostě štestí, že se jim nic nestalo dřív?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.květen 15:21

Mají lidé, jejichž životospráva je špatná a dožijí se vysokého věku, ostatní oblasti prodlužující život na dobré úrovni?

Zdraví – Životospráva

Lidé, co mají špatnou životosprávu, a dožijí se vysokého věku, mají ostatní oblasti které prodlužují život na dobré úrovni, než ostatní?

Přijde mi vtipné, když se někdo baví např. o škodlivosti kouření, jídla, alkoholu apod. a pak někdo řekne o někom, kdo kouří od 15 a dožil se 91 let… Např. konkrétně Bukowski, pokud se nepletu, pil celý život, a jeden čas jedl 1 tyčinku za den (ano, zdravotní problémy pak měl) a dožil se 73 let. Čím to je? Mají prostě tito lidé ostatní oblasti života (např. vztahy, spokojenost, apod) na lepší úrovni než ostatní, a proto se tak dlouho dožijí? „Mají odolnější tělo/mysl…“ proti těmto věcem? Mají prostě štestí, že se jim nic nestalo dřív?