Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.duben 20:38

O čem je vlastně filmová série ‚Rychle a zběsile‘ ?

Hudba, film a TV – Film

Zdravím…O čem je prosímvás filmová série s názvem ‚Rychle a zběsile‘ ?? Ano,již z názvu vypovídá,že tam budou nejspíše hrát roli všelijaká auta a vysoká rychlost,ale já chci něco víc..Vím,že Paul Walker,který tam hrál až do sedmého dílu již zemřel,a na soundtracku k 7. dílu je již více jak 2.5 miliardy zhlédnutí na jeho počest,ale přecejen…teďka je v kině 8. díl,a co těch 7 předešlých?? Co je cílem každého filmu,nebo o co tam jde? Všichni kluci o tom prostě mluví,a já pořád nevím o čem to je.A ANO,podívám se,zítra plánuju mít zkouknuté 3 díly.

PS: Prosím toho otravného,zeleného žabáka o to,aby mi přestal opravovat můj pozdrav s tečkama,jelikož zdravím takhle všude.DĚKUJI.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.duben 20:40

O čem je vlastně filmová série ‚Rychle a zběsile‘?

Hudba, film a TV – Film

Zdravím… O čem je prosím vás filmová série s názvem ‚Rychle a zběsile‘?? Ano, již z názvu vypovídá, že tam budou nejspíše hrát roli všelijaká auta a vysoká rychlost, ale já chci něco víc…Vím, že Paul Walker, který tam hrál až do sedmého dílu, již zemřel, a na soundtracku k 7. dílu je již více jak 2.5 miliardy zhlédnutí na jeho počest, ale přece jen… teďka je v kině 8. díl, a co těch 7 předešlých?? Co je cílem každého filmu nebo o co tam jde? Všichni kluci o tom prostě mluví a já pořád nevím, o čem to je. A ANO, podívám se, zítra plánuju mít zkouknuté 3 díly.