Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.duben 15:40

Mám za přítelem jít a omluvit se mu ?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Dobrý den, rozešel se se mnou přítel. Chyba byla na mojí straně. Chápu, jak se zachoval a já si svoji chybu uvědomila a moc mě trápí, co jsem udělala. Není to žádná nevěra. Jen jsem prostě udělala chybu a přítele to načtvalo, tak se se mnou ve výbuchu rozešel. Mám za ním jít a zkusit se mu ještě jednou omluvit a říct, že už to neudělám, nebo ho mám nechat a čekat, jestli se ozve ? Řekl mi, že budem v kontaktu jako kamarádi a možná se zase áme dohromady, jen potřebuje čas. Pokazím to tím, když teď za ním půjdu ? Od rozchodu je to týden

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.duben 15:41

Mám za přítelem jít a omluvit se mu ?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Dobrý den, rozešel se se mnou přítel. Chyba byla na mojí straně. Chápu, jak se zachoval a já si svoji chybu uvědomila a moc mě trápí, co jsem udělala. Není to žádná nevěra. Jen jsem prostě udělala chybu a přítele to naštvalo, tak se se mnou ve výbuchu rozešel. Mám za ním jít a zkusit se mu ještě jednou omluvit a říct, že už to neudělám, nebo ho mám nechat a čekat, jestli se ozve ? Řekl mi, že budem v kontaktu jako kamarádi a možná se zase dáme dohromady, jen potřebuje čas. Pokazím to tím, když teď za ním půjdu ? Od rozchodu je to týden. Možná mi tady někteří muži poradí :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.duben 17:49

Mám za přítelem jít a omluvit se mu?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Dobrý den, rozešel se se mnou přítel. Chyba byla na mojí straně. Chápu, jak se zachoval a já si svoji chybu uvědomila a moc mě trápí, co jsem udělala. Není to žádná nevěra. Jen jsem prostě udělala chybu a přítele to naštvalo, tak se se mnou ve výbuchu rozešel. Mám za ním jít a zkusit se mu ještě jednou omluvit a říct, že už to neudělám, nebo ho mám nechat a čekat, jestli se ozve? Řekl mi, že budem v kontaktu jako kamarádi a možná se zase dáme dohromady, jen potřebuje čas. Pokazím to tím, když teď za ním půjdu? Od rozchodu je to týden. Možná mi tady někteří muži poradí :)