Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 22:38

Jak přetáhnout fotky z interního úložiště do počítače (Notebooku)?? V čem je problém?

Počítače a internet – Software

Zdravím,mám jeden takový problém.Prostě jsem dostal na Vánoce SDkartu do mobilu,konkrétně 32 GB,a v interním úložišti už nemám místo na žádné aktualizace a hry.Tak mě napadlo,že bych si všechny ty fotky z mobilu,a tedy i z interního úložiště přetáhl do počítače (notebooku),no a z mobilu je vymazal,jelikož mi celkově momentálně zabírají 3,49GB,systém 2,93GB,no a ostatní pak 6,49GB.No ale to už jsem zkoušel asi 4×,a vždycky,když vytáhnu kabel z adaptéru,jeden konec zapojím do mobilu,druhý do počítače,a rozkliknu si danou složku,kde mám všechny ty fotky,tak se mi to strašně dlouho načítá,a ve výsledku když kliknu někde jinde,tak mi to zamrzne,a stejně to musím ukončit,a takhle pořád dokola a dokola,no a já se ptám…1. Jak to udělat? Jak přetáhnout všechny ty fotky do PC,a pak je vymazat? V čem může být problém?? Jinak zkráceně: Při pokusu přetáhnutí fotek z mobilu do počítače mi složka,ve které mám ty fotky ZAMRZNE,a při kliknutí kamkoli jinak mi to ukáže,že program přestal pracovat,a ve výsledku to stejně musím všechno zavřít.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 23:12

Jak přetáhnout fotky z interního úložiště do počítače (notebooku)?? V čem je problém?

Počítače a internet – Software

Zdravím, mám jeden takový problém. Prostě jsem dostal na Vánoce SD kartu do mobilu,konkrétně 32 GB, a v interním úložišti už nemám místo na žádné aktualizace a hry. Tak mě napadlo, že bych si všechny ty fotky z mobilu, a tedy i z interního úložiště přetáhl do počítače (notebooku), no a z mobilu je vymazal, jelikož mi celkově momentálně zabírají 3,49GB, systém 2,93 GB, no a ostatní pak 6,49GB. No ale to už jsem zkoušel asi 4×, a vždycky, když vytáhnu kabel z adaptéru, jeden konec zapojím do mobilu, druhý do počítače a rozkliknu si danou složku, kde mám všechny ty fotky, tak se mi to strašně dlouho načítá a ve výsledku když kliknu někde jinde, tak mi to zamrzne a stejně to musím ukončit, a takhle pořád dokola a dokola, no a já se ptám… 1. Jak to udělat? Jak přetáhnout všechny ty fotky do PC a pak je vymazat? V čem může být problém?? Jinak zkráceně: Při pokusu přetáhnutí fotek z mobilu do počítače mi složka, ve které mám ty fotky, ZAMRZNE a při kliknutí kamkoli jinak mi to ukáže, že program přestal pracovat ,a ve výsledku to stejně musím všechno zavřít.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 23:13

Jak přetáhnout fotky z interního úložiště do počítače (notebooku)?? V čem je problém?

Počítače a internet – Software

Zdravím, mám jeden takový problém. Prostě jsem dostal na Vánoce SD kartu do mobilu, konkrétně 32 GB, a v interním úložišti už nemám místo na žádné aktualizace a hry. Tak mě napadlo, že bych si všechny ty fotky z mobilu, a tedy i z interního úložiště, přetáhl do počítače (notebooku), no a z mobilu je vymazal, jelikož mi celkově momentálně zabírají 3,49 GB, systém 2,93 GB, no a ostatní pak 6,49GB. No ale to už jsem zkoušel asi 4×, a vždycky, když vytáhnu kabel z adaptéru, jeden konec zapojím do mobilu, druhý do počítače a rozkliknu si danou složku, kde mám všechny ty fotky, tak se mi to strašně dlouho načítá, a ve výsledku když kliknu někde jinde, tak mi to zamrzne a stejně to musím ukončit, a takhle pořád dokola a dokola, no a já se ptám… 1. Jak to udělat? Jak přetáhnout všechny ty fotky do PC a pak je vymazat? V čem může být problém?? Jinak zkráceně: Při pokusu přetáhnutí fotek z mobilu do počítače mi složka, ve které mám ty fotky, ZAMRZNE a při kliknutí kamkoli jinak mi to ukáže, že program přestal pracovat ,a ve výsledku to stejně musím všechno zavřít.