Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.březen 22:06

Má cenu si kupovat Macbook,popřípadně jaký model?

Elektronika – Ostatní elektronika

Dobrý den,jsem studentka SŠ,takže mé finanční možnosti jsou dost omezené.V létě mám zařízenou brigádu v kuchyni a chtěla bych si koupit notebook,max do 20 000 Kč.Měla bych ho především na sledování filmů/seriálů,na práci do školy,na práci s Photoshopem a na občasné hraní The Sims a GTA V.Nechci moc drahý stroj ale nechci aby zase odešel za 2 roky jako můj nynější HP.Vyplatí se koupit Macbook či něco jiného?Dívala jsem se na Macbooky(na internetových bazarech)a zaujal mě Macbook Pro 15" z r.2013(13 palcový nechci,to je moc malé).Co mi prosím poradíte?Je to pro mě opravdu hodně peněz a proto volbu už teď zvažuji.Děkuji :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.březen 22:07

Má cenu si kupovat Macbook,popřípadně jaký model?

Elektronika – Ostatní elektronika

Dobrý den,jsem studentka SŠ,takže mé finanční možnosti jsou dost omezené.V létě mám zařízenou brigádu a chtěla bych si koupit notebook,max do 20 000 Kč.Měla bych ho především na sledování filmů/seriálů,na práci do školy,na práci s Photoshopem a na občasné hraní The Sims a GTA V.Nechci moc drahý stroj ale nechci aby zase odešel za 2 roky jako můj nynější HP.Vyplatí se koupit Macbook či něco jiného?Dívala jsem se na Macbooky(na internetových bazarech)a zaujal mě Macbook Pro 15" z r.2013(13 palcový nechci,to je moc malé).Co mi prosím poradíte?Je to pro mě opravdu hodně peněz a proto volbu už teď zvažuji.Děkuji :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.březen 22:36

Má cenu si kupovat Macbook, popřípadě jaký model?

Elektronika – Ostatní elektronika

Dobrý den, jsem studentka SŠ, takže mé finanční možnosti jsou dost omezené. V létě mám zařízenou brigádu a chtěla bych si koupit notebook, max. do 20 000 Kč. Měla bych ho především na sledování filmů/seriálů, na práci do školy, na práci s Photoshopem a na občasné hraní The Sims a GTA V. Nechci moc drahý stroj, ale nechci, aby zase odešel za 2 roky jako můj nynější HP. Vyplatí se koupit macbook, či něco jiného? Dívala jsem se na macbooky (na internetových bazarech) a zaujal mě Macbook Pro 15" z r.2013 (13palcový nechci, to je moc malé). Co mi prosím poradíte? Je to pro mě opravdu hodně peněz, a proto volbu už teď zvažuji. Děkuji :)