Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 20:59

Poradíte mi jak na rozmazlené dítě?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Moje sestřenka (4 roky) je strašně rozmazlená a otravná. Vždycky když jsem na mobilu tak chce, abych jí pustil videa na YouTubu. A to není jenom tohle. Někdy řekne, že si chce hrát ven a já jsem po tréninku hodně unavený tak řeknu, že nikam nejdu a ona se najednou urazí, půjde do rohu a dívá se na mě naštvaně. Pak začne na mě házet lego. Řekne svým rodičům že jí ignoruju. Zkoušel jsem jí to mnohokrát vysvětlit, že nemůžu dělat pro ní všechno, ale asi to nemá cenu takhle vysvětlovat dítěti.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 21:25

Poradíte mi jak na rozmazlené dítě?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Moje sestřenka (4 roky) je strašně rozmazlená a otravná. Vždycky když jsem na mobilu, tak chce, abych jí pustil videa na YouTubu. A to není jenom tohle. Někdy řekne, že si chce hrát venku a já jsem po tréninku hodně unavený, tak řeknu, že nikam nejdu, a ona se najednou urazí, půjde do rohu a dívá se na mě naštvaně. Pak začne na mě házet lego. Řekne svým rodičům, že ji ignoruju. Zkoušel jsem jí to mnohokrát vysvětlit, že pro ni nemůžu dělat všechno, ale dítěti asi to nemá cenu takhle vysvětlovat.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 21:26

Poradíte mi jak na rozmazlené dítě?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Moje sestřenka (4 roky) je strašně rozmazlená a otravná. Vždycky když jsem na mobilu, tak chce, abych jí pustil videa na YouTubu. A to není jenom tohle. Někdy řekne, že si chce hrát venku a já jsem po tréninku hodně unavený, tak řeknu, že nikam nejdu, a ona se najednou urazí, půjde do rohu a dívá se na mě naštvaně. Pak začne na mě házet lego. Řekne svým rodičům, že ji ignoruju. Zkoušel jsem jí to mnohokrát vysvětlit, že pro ni nemůžu dělat všechno, ale dítěti to asi nemá cenu takhle vysvětlovat.