Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.listopad 22:03

znáte někdo film ?

Hudba, film a TV – Film

Film už jsem dlouho neviděla proto si ho už skoro nepamatuju ,ale pokusím se popsat.Před několika lety dívka stopovala a stopla auto kde byli dva mužu ten jeden byl hodný ,ale ten druhý ne. Ten zlý pak už měl i takový narážky a ta holka se ho pak už bála .Toho hodnýho poprosila aby jí pomohl a on jí braníl.Jenže ten zlý ho potom v lese něčím praštil a tu holku znásilnil.A po několika letech se o řeší a ta ženská je na toho hodnýho naštvaná , že jí tenkrát nepomohl.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.listopad 22:29

Poznáte někdo film podle popisu?

Hudba, film a TV – Film

Film už jsem dlouho neviděla proto si ho už skoro nepamatuju, ale pokusím se popsat.Před několika lety dívka stopovala a stopla auto, kde byli dva muži, ten jeden byl hodný, ale ten druhý ne. Ten zlý pak už měl i takový narážky a ta holka se ho pak už bála. Toho hodnýho poprosila, aby jí pomohl, a on ji bránil. Jenže ten zlý ho potom v lese něčím praštil a tu holku znásilnil. A po několika letech se o řeší a ta ženská je na toho hodnýho naštvaná, že jí tenkrát nepomohl.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.listopad 22:57

Poznáte někdo film podle popisu?

Hudba, film a TV – Film

Film už jsem dlouho neviděla proto si ho už skoro nepamatuju, ale pokusím se popsat.Před několika lety dívka stopovala a stopla auto, kde byli dva muži, ten jeden byl hodný, ale ten druhý ne. Ten zlý pak už měl i takový narážky a ta holka se ho pak už bála. Toho hodnýho poprosila, aby jí pomohl, a on ji bránil. Jenže ten zlý ho potom v lese něčím praštil a tu holku znásilnil. A po několika letech se o řeší a ta ženská je na toho hodnýho naštvaná, že jí tenkrát nepomohl.Stačí jakýkoliv nápad.Pamatuju si etšě ,že k nim nejdřív nastoupila jiná divka ,ale té se podařilo utéct(nastoupila do auta k náké rodině)