Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.listopad 21:38

Černá obrazovka při spuštění PC…

Počítače a internet – Hardware

Zdravím,
Jednoho dne mi počíač hodil blue screen of death… nechtěl se vůbec načíst, tak jsem udělal komplet reinstalaci systému- a zformátoval všechny disky. Jeden jsem formátoval na MBR dle toturiálu, jelikož mi to házelo nějáký error- ale to není důležité.
OS jsem úspěšně nainstaloval i s ovladačema a vypl PC. po chvíli jsem ho zase zapl, ale nezobrazilo sae nic, ani to uvítací logo před načítáním windows- prostě černá obrazovka.
Zkusil jsem odpojit a zapojit všechny kabely. bez úspěchu… zkusil jsem i načís samotný bios a odpojit harddisky-taky nic.
Poradíte prosím? navím si už vůbec rady…
P.S: Jen prosím nepiště nic ve smyslu abch překontroloval kabely a vypl a zapl počítač :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.listopad 1:31

Černá obrazovka při spuštění PC. Co s tím?

Počítače a internet – Hardware

Zdravím,
Jednoho dne mi počíač hodil blue screen of death… nechtěl se vůbec načíst, tak jsem udělal komplet reinstalaci systému- a zformátoval všechny disky. Jeden jsem formátoval na MBR dle toturiálu, jelikož mi to házelo nějáký error – ale to není důležité.
OS jsem úspěšně nainstaloval i s ovladači a vypnul PC. po chvíli jsem ho zase zapnul, ale nezobrazilo se nic, ani to uvítací logo před načítáním Windows – prostě černá obrazovka.
Zkusil jsem odpojit a zapojit všechny kabely. bez úspěchu… zkusil jsem i načíst samotný bios a odpojit harddisky-taky nic.
Poradíte prosím? Nevím si už vůbec rady…
P.S: Jen prosím nepiště nic ve smyslu, abych překontroloval kabely a vypnul a zapnul počítač :)