Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.říjen 19:55

Mám naraženou nebo naštípnutou ruku?

Zdraví – Ostatní zdraví

Ahoj,mohli by jste mi prosím poradit?
Dnes jsme ležela na posteli s roztazenyma rukama, a přišel brácha a spocil mi naruku. Cítila jsme jak mi v té ruce tak nějak divně křuplo.Rukou můžu hýbat, ale když s tím hubu tak mě to bolí.Na tom místě , kde mi Bracha skolí na ruku , tak tam mám samodzejme modrinu. Ruku mám oteklou. Mohli by jste mi alespoň přibližně říct jestli to mám jen narazene nebo nastiplou kost atd. Zbytečně nechci otravovat u doktora. Díky za odpověď.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.říjen 20:01

Mám naraženou nebo naštípnutou ruku?

Zdraví – Ostatní zdraví

Ahoj,mohli byste mi prosím poradit?
Dnes jsme ležela na posteli s roztaženýma rukama a přišel brácha a skočil mi naruku. Cítila jsem, jak mi v té ruce tak nějak divně křuplo. Rukou můžu hýbat, ale když s tím hýbu, tak mě to bolí. Na tom místě, kde mi braha skolí na ruku, tak tam mám samozřejmě modřinu. Ruku mám oteklou. Mohli byste mi alespoň přibližně říct, jestli to mám jen naražené nebo naštípnutou kost atd. Zbytečně nechci otravovat u doktora. Díky za odpověď.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.říjen 19:09

Mám naraženou nebo naštípnutou ruku?

Zdraví – Ostatní zdraví

Ahoj, mohli byste mi prosím poradit?
Dnes jsme ležela na posteli s roztaženýma rukama a přišel brácha a skočil mi na ruku. Cítila jsem, jak mi v té ruce tak nějak divně křuplo. Rukou můžu hýbat, ale když s tím hýbu, tak mě to bolí. Na tom místě, kde mi braha skolí na ruku, tak tam mám samozřejmě modřinu. Ruku mám oteklou. Mohli byste mi alespoň přibližně říct, jestli to mám jen naražené nebo naštípnutou kost atd.? Zbytečně nechci otravovat u doktora. Díky za odpověď.