Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.září 21:06

Jaké by mohl člověk začít žít obyčejný život aby ho minulost nesrážela na kolena?

Vzdělání a práce – Ostatní vzdělání a práce

Vím o jedné osobě, která prodávala své tělo, fetovala a nechala si na sebe psát půjčky, neplatila si zdravotní pojištění. Nyní té paní je cca 27–30let a chtěla by žít nějak normálně. Ne na ubytovně s bůhví s kým. Chtěla by začít chodit do práce, získat si nějaké přátele atd.
A já tak přemýšlím, jak by to ta osoba mohla udělat. Nic neumí (škola žádná), pokud vůbec práci sežene(domnívam se že má záznam v tr. rejstříku)- tak za minimální mzdu. Exekutor jí asi dost peněz sebere(dluhy cca 1mil.kč), takže nebude mít s čeho případně platit nájem a uživit se. Jak by takový člověk mohl začít žít obyčejný život? Já si myslím, že to ani nejde a jediným řešením je provaz.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.září 21:09

Jak by mohl člověk začít žít obyčejný život, aby ho minulost nesrážela na kolena?

Vzdělání a práce – Ostatní vzdělání a práce

Vím o jedné osobě, která prodávala své tělo, fetovala a nechala si na sebe psát půjčky, neplatila si zdravotní pojištění. Nyní té paní je cca 27–30 let a chtěla by žít nějak normálně. Ne na ubytovně s bůhvíkým. Chtěla by začít chodit do práce, získat si nějaké přátele atd.
A já tak přemýšlím, jak by to ta osoba mohla udělat. Nic neumí (škola žádná), pokud vůbec práci sežene (domnívám se, že má záznam v tr. rejstříku)- tak za minimální mzdu. Exekutor jí asi dost peněz sebere (dluhy cca 1 mil. Kč), takže nebude mít z čeho případně platit nájem a uživit se. Jak by takový člověk mohl začít žít obyčejný život? Já si myslím, že to ani nejde a jediným řešením je provaz.