Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.září 20:19

Opravdu potřebuji pomoc!

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Mám problém existoval jeden člověk kterého jsem osobně neznala ani jsem ho v životě neviděla teď ho znám z fotek a s informací které mi poskytují webové stránky vždy když vidím jeho fotku nebo si na něj vzpomenu rozbrečím se a brečím klidně celou noc nebo i ve škole proč to mu tak je může mi ten člověk být bližší než si myslím nebo je něco co nás spojovalo? Můžeme mít něco společného? Na toho člověka nejde zapomenout.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.září 20:43

Opravdu potřebuji pomoc!

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Mám problém existoval jeden člověk kterého jsem osobně neznala ani jsem ho v životě neviděla teď ho znám z fotek a s informací které mi poskytují webové stránky vždy když vidím jeho fotku nebo si na něj vzpomenu rozbrečím se a brečím klidně celou noc nebo i ve škole proč to mu tak je může mi ten člověk být bližší než si myslím nebo je něco co nás spojovalo? Můžeme mít něco společného? Na toho člověka nejde zapomenout. Jelikož mi ještě není 18.let tak se nechci objednávat na nějaké sezení a navíc moji rodiče to nevědí.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.září 21:07

Jak přestat prudce reagovat při vzpomínce na konkrétního člověka, kterého jsem v životě neviděla?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Mám problém, existoval jeden člověk, kterého jsem osobně neznala ani jsem ho v životě neviděla, teď ho znám z fotek a z informací, které mi poskytují webové stránky vždy, když vidím jeho fotku nebo si na něj vzpomenu, rozbrečím se a brečím klidně celou noc nebo i ve škole. Proč to mu tak je? Může mi ten člověk být bližší než si myslím nebo je něco co nás spojovalo? Můžeme mít něco společného? Na toho člověka nejde zapomenout. Jelikož mi ještě není 18 let, tak se nechci objednávat na nějaké sezení a navíc moji rodiče to nevědí.