Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.srpen 1:44

reklamace u alzy (doba uskladnění zboží)

Nakupování – Reklamace

Zdravím chci se zeptat zda da budu platit neco za uskladnění reklamováného zboži. Zboží na reklamaci jsem předal 18.7. zpráva že reklamace byla vyřízena mě přišla 3.8. a mam v plánu si to vyzvednout až 26.8. dřív m to bohužel nevycházi. tak se vás chci zeptat zda budu platit a kolik asi. protože mě ted vystrašili známi. budu rád za info

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.srpen 1:46

Budu něco platit za uskladnění reklamovaného zboží u Alzy?

Nakupování – Reklamace

Zdravím, chci se zeptat, zda budu platit neco za uskladnění reklamovaného zboží. Zboží na reklamaci jsem předal 18. 7., zpráva, že reklamace byla vyřízena, mně přišla 3. 8. a mam v plánu si to vyzvednout až 26. 8. Dřív mi to bohužel nevycházi. Tak se vás chci zeptat, zda budu platit a kolik asi. Protože mě teď vystrašili známí. Budu rád za info.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.srpen 1:47

Budu něco platit za uskladnění reklamovaného zboží u Alzy?

Nakupování – Reklamace

Zdravím, chci se zeptat, zda budu platit neco za uskladnění reklamovaného zboží. Zboží na reklamaci jsem předal 18. 7., zpráva, že reklamace byla vyřízena, mně přišla 3. 8. a mam v plánu si to vyzvednout až 26. 8. Dřív mi to bohužel nevychází. Tak se vás chci zeptat, zda budu platit a kolik asi. Protože mě teď vystrašili známí. Budu rád za info.