Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.červenec 0:07

Jak se mám v budoucnu rozhodnout ohledně škol? Mám brát ohled na rodiče?

Vzdělání a práce – Vysoké školy, univerzity

Dostala jsem se tento rok na konzervatoř – obor hudba, klavír. Baví mně to, vím že bych to chtěla učit na ZUŠ (první učitel je podle mě hodně důležitá práce). K učení na ZUŠ by mi podle všeho měla konzervatoř stačit. Problém je s rodičema. Na zákadce jsem měla samé jedničky, takže si myslím, že učení teorie pro mě nebude žádný problém, možná budu trochu bojovat s hraním samotným. Avšak okolí ještě pořád sem tam naráží na to, že jsem měla jít na lepší školu, že nebudu mít žádné využití a krom hraní nebudu umět vůbec nic. Rodiče přímo počítají s tím, že budu něco studovat i potom. Zajímá mně tedy, co by bylo nejvhodnější studovat, není to moc náročné a mohu zároveň při tom učit na ZUŠ. Případně, jestli jít studovat dál hned po maturitě (4 roky) nebo až po absolutoriu (šest let). Děkuji za odpovědi, doufám, že jste pochopili :) .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.červenec 0:09

Jak se mám v budoucnu rozhodnout ohledně škol? Mám brát ohled na rodiče?

Vzdělání a práce – Vysoké školy, univerzity

Dostala jsem se tento rok na konzervatoř – obor hudba, klavír. Baví mně to, vím že bych to chtěla učit na ZUŠ (první učitel je podle mě hodně důležitá práce). K učení na ZUŠ by mi podle všeho měla konzervatoř stačit. Problém je s rodičema. Na zákadce jsem měla samé jedničky, takže si myslím, že učení teorie pro mě nebude žádný problém, možná budu trochu bojovat s hraním samotným. Avšak okolí ještě pořád sem tam naráží na to, že jsem měla jít na lepší školu, že nebudu mít žádné využití a krom hraní nebudu umět vůbec nic. Rodiče přímo počítají s tím, že budu něco studovat i potom. Zajímá mě tedy, co by bylo nejvhodnější studovat, není to moc náročné a mohu zároveň při tom učit na ZUŠ. Případně, jestli jít studovat dál hned po maturitě (4 roky) nebo až po absolutoriu (šest let) nebo se na to dál vykašlat a skončit s konzervou. Děkuji za odpovědi, doufám, že jste pochopili :) .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.červenec 0:17

Jak se mám v budoucnu rozhodnout ohledně škol? Mám brát ohled na rodiče?

Vzdělání a práce – Vysoké školy, univerzity

Dostala jsem se tento rok na konzervatoř – obor hudba, klavír. Baví mě to, vím, že bych to chtěla učit na ZUŠ (první učitel je podle mě hodně důležitá práce). K učení na ZUŠ by mi podle všeho měla konzervatoř stačit. Problém je s rodičema. Na zákadce jsem měla samé jedničky, takže si myslím, že učení teorie pro mě nebude žádný problém, možná budu trochu bojovat s hraním samotným. Avšak okolí ještě pořád sem tam naráží na to, že jsem měla jít na lepší školu, že nebudu mít žádné využití a krom hraní nebudu umět vůbec nic. Rodiče přímo počítají s tím, že budu něco studovat i potom. Zajímá mě tedy, co by bylo nejvhodnější studovat, není to moc náročné a mohu zároveň při tom učit na ZUŠ. Případně, jestli jít studovat dál hned po maturitě (4 roky) nebo až po absolutoriu (šest let), nebo se na to dál vykašlat a skončit s konzervou. Děkuji za odpovědi, doufám, že jste pochopili :).