anonym
Zeptal/a se – 28.červen 21:34
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Já vám dám na oplátk svůj.
Suroviny:
vepřový bůček s kůží, široký, hořčice kremžská, cibule,
paprikový lusk, uzené maso, plátkový sýr, grilovací koření, kmín,
pepř, sůl,
Postup přípravy receptu:
Bůček vykostím, opatrně do něj udělám kapsu, kterou mírně prosolím, popepřím, pomažu hořčicí a vložím na drobno nakrájené uzené maso, cibuli na půlkroužky, papriku na nudličky a přikryji plátky sýru.
Vše v kapse posypu gril.kořením a kapsu uzavřu buď sešitím potravinářskou nití nebo jak je vidno na obrázku, jehlami.
Kůži nařežu na kostky,aby se pěkně propekla a nepřipálila se.
Bůček vložím na sádlem vymazaný plech, mírně podleji vývarem a přikryté peču asi 1 a půl hodiny. Občas podliji a když začne masíčko zlátnout, přidám zbytky, které mi zbyly z uzeného, cibule a papriky a již nepřikryté nechám dopéct na zlatavou kůrčičku.
Šťávu sliji do kastrůlku, zahustím tmavou jíškou.
P.S. Večeře bombastická!
Zeptal/a se – 29.červen 6:53
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Já vám dám na oplátku svůj.
Suroviny:
vepřový bůček s kůží, široký, hořčice kremžská, cibule,
paprikový lusk, uzené maso, plátkový sýr, grilovací koření, kmín,
pepř, sůl,
Postup přípravy receptu:
Bůček vykostím, opatrně do něj udělám kapsu, kterou mírně prosolím, popepřím, pomažu hořčicí a vložím na drobno nakrájené uzené maso, cibuli na půlkroužky, papriku na nudličky a přikryji plátky sýru.
Vše v kapse posypu gril. kořením a kapsu uzavřu buď sešitím potravinářskou nití, nebo jak je vidno na obrázku, jehlami.
Kůži nařežu na kostky, aby se pěkně propekla a nepřipálila se.
Bůček vložím na sádlem vymazaný plech, mírně podleji vývarem a přikryté peču asi 1 a půl hodiny. Občas podliji, a když začne masíčko zlátnout, přidám zbytky, které mi zbyly z uzeného, cibule a papriky, a již nepřikryté nechám dopéct na zlatavou kůrčičku.
Šťávu sliji do kastrůlku, zahustím tmavou jíškou.
P.S. Večeře bombastická!