Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 20:56

křivé obviněni (udání na socialku )

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravim jsem matka petimesicniho miminka nedávno asi pred měsícem jsem se rozešla s otcem dítětem za tyrani a slovní šikanu v domácnosti vymyslel si na me ze beru drogy a dnes me udela i na socialku čekám nez se vse prošetří sem čistá drogy jsem nikdy nebrala. Moje otazka zní az se vse vyřeší a budou negativní testy a vse okolo moji za tohle podat trestní oznámení za křivé obviněni ? Nechci at mu to jen tak projde . Mimochodem rozhlašuje to o me po celém městě jen dneska me zastavily 4 .lidi a ptali se me na to jestli jsem opravdu začala brat drogy . Nenecham to takhle nějaké tipy rady jak se mam zachovat :) z pozdravem Kristýna (20)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 20:57

křivé obviněni (udání na socialku )

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravim jsem matka petimesicniho miminka nedávno asi pred měsícem jsem se rozešla s otcem dítětem za tyrani a slovní šikanu v domácnosti vymyslel si na me ze beru drogy a dnes me udal i na socialku čekám nez se vse prošetří sem čistá drogy jsem nikdy nebrala. Moje otazka zní az se vse vyřeší a budou negativní testy a vse okolo , mohu za tohle podat trestní oznámení za křivé obviněni ? Nechci at mu to jen tak projde . Mimochodem rozhlašuje to o me po celém městě jen dneska me zastavily 4 .lidi a ptali se me na to jestli jsem opravdu začala brat drogy . Nenecham to takhle nějaké tipy rady jak se mam zachovat :) z pozdravem Kristýna (20)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 21:29

Jak reagovat na křivé obvinění a udání na sociálku? Mohu podat trestní oznámení?

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravim, jsem matka petimesicniho miminka, nedávno – asi pred měsícem – jsem se rozešla s otcem dítěte pro tyrani a slovní šikanu v domácnosti, vymyslel si na mě, že beru drogy, a dnes me udal i na sociálku, čekám, než se vše prošetří. Jsem čistá, drogy jsem nikdy nebrala. Moje otazka zní: až se vše vyřeší a budou negativní testy a vše okolo, mohu za tohle podat trestní oznámení pro křivé obvinění? Nechci, aby mu to jen tak prošlo. Mimochodem rozhlašuje to o mně po celém městě, jen dneska mě zastavili 4 lidi a ptali se mě na to, jestli jsem opravdu začala brát drogy. Nenecham to takhle. Nemáte nějaké tipy či rady, jak se mám zachovat? :) z pozdravem Kristýna (20)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 21:29

Jak reagovat na křivé obvinění a udání na sociálku? Mohu podat trestní oznámení?

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravim, jsem matka petimesicniho miminka, nedávno – asi pred měsícem – jsem se rozešla s otcem dítěte pro tyrani a slovní šikanu v domácnosti, vymyslel si na mě, že beru drogy, a dnes me udal i na sociálku, čekám, než se vše prošetří. Jsem čistá, drogy jsem nikdy nebrala. Moje otazka zní: až se vše vyřeší a budou negativní testy a vše okolo, mohu za tohle podat trestní oznámení pro křivé obvinění? Nechci, aby mu to jen tak prošlo. Mimochodem rozhlašuje to o mně po celém městě, jen dneska mě zastavili 4 lidi a ptali se mě na to, jestli jsem opravdu začala brát drogy. Nenecham to takhle. Nemáte nějaké tipy či rady, jak se mám zachovat? :) s pozdravem Kristýna (20)