Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.březen 10:43

Zamilovala jsem se do něho jenomže si našel jinou.Co s tím?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Ahoj, znám se s jedním klukem od nás z vesnice už téměř dlouho cca 6 let. Ale nikdy jsme se nebavily, až asi před 2 měsíci co se rozešel po třech letech se svou holkou, tak se jakžtakž bavíme, pozval mě k němu dom na víno,byli jsme pařit, ale to není to hlavní..
Minulou sobotu jsem navrhla,jestli nejde ven, neměl s tím problém a pozval mě i k němu domu na vínko,vzala jsem i zbytek flašky na pití a v pohodě se bavil, měli jsme zapnutou hudbu.. A pak jak byl trošec opitý,tak se furt usmíval a navrhli jsme, že pojedeme do města na diskotéku, zavolal se taxík o půl noci a jelo se..
Potkali jsme tam i jednu partu – Spíše kamarády.. A skvěle se bavily, furt mě líbal,hladil,tan­coval semnou..Nikoho si zas tak nevšímal,teda aspoň o tom nevím..Začala jsem k němu něco cítit, akorát co se mě nejvíc dotklo, že měl na Facebooku, že si přidal do přátel nějakou slečnu, která přímo byla z té diskotéky a seděla tam s námi, po pár hodinách přidal, že jsou spolu ve vztahu, všichni jim to přáli atd. Má stejné jméno a je mi celkem podobná,to musím uznat.. Že by si hledal podobný typ?
Akorát jsem si říkala, jak je to možné,když cestou zpět z diskotéky jsem šla k němu spát, nebo spíš sám chtěl ať jdu k němu spát.
A přes dny? Vždyť chodí na noční..Kdy měli tu možnost se setkat, to vážně nechápu, ale co vím, že je neustále na Facebooku, štve mě to! A to jsem si konečně myslela, že by On mohl být ten pravý. Omlouvám se za projev, či gramatické chyby. Prosím nepište, že kluků je hafo a že mezi nimi na mě nějaký čeká, spíš mě zajímá,proč to udělal a co tím vším měl na mysli.Děkuji.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.březen 10:56

Zamilovala jsem se do něho, jenomže si našel jinou. Co s tím?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Ahoj, znám se s jedním klukem od nás z vesnice už téměř dlouho, cca 6 let. Ale nikdy jsme se nebavili, až asi před 2 měsíci, co se rozešel po třech letech se svou holkou, tak se jakžtakž bavíme, pozval mě k němu dom na víno, byli jsme pařit, ale to není to hlavní…
Minulou sobotu jsem navrhla, jestli nejde ven, neměl s tím problém a pozval mě i k němu domu na vínko, vzala jsem i zbytek flašky na pití a v pohodě se bavil, měli jsme zapnutou hudbu… A pak jak byl trošec opitý, tak se furt usmíval a navrhli jsme, že pojedeme do města na diskotéku, zavolal se taxík o půl noci a jelo se..
Potkali jsme tam i jednu partu – Spíše kamarády. A skvěle se bavili, furt mě líbal, hladil, tancoval se mnou. Nikoho si zas tak nevšímal, teda aspoň o tom nevím… Začala jsem k němu něco cítit, akorát co se mě nejvíc dotklo, že měl na Facebooku, že si přidal do přátel nějakou slečnu, která přímo byla z té diskotéky a seděla tam s námi, po pár hodinách přidal, že jsou spolu ve vztahu, všichni jim to přáli atd. Má stejné jméno a je mi celkem podobná, to musím uznat… Že by si hledal podobný typ?
Akorát jsem si říkala, jak je to možné, když cestou zpět z diskotéky jsem šla k němu spát, nebo spíš sám chtěl, ať jdu k němu spát.
A přes dny? Vždyť chodí na noční… Kdy měli tu možnost se setkat, to vážně nechápu, ale co vím, že je neustále na Facebooku, štve mě to! A to jsem si konečně myslela, že by On mohl být ten pravý. Omlouvám se za projev či gramatické chyby. Prosím nepište, že kluků je hafo a že mezi nimi na mě nějaký čeká, spíš mě zajímá, proč to udělal a co tím vším měl na mysli. Děkuji.